آرزو داریم رضوانی شنا و واترپلو را به جایگاه قبلی خود بازگرداند

رضوانی از بدنه و صاحب نام رشته واترپلو است و بسیار برای این رشته زحمت کشیده و خود قهرمان بوده است. رضا کامرانی پیشکسوت واترپلوی کشورمان رضوانی را دلسوز رشته واترپلو دانست و افزود: محسن رضوانی شاگرد من در تیم ملی بوده است و هم دارای تحصیلات علمی در رشته تربیت بدنی است و هم تجربه کافی در این رشته را دارد و به قول معروف استخوان خورد کرده است. وی در ادامه اذعان داشت: انتخاب رضوانی آخرین تیر ترکش ما در این رشته ورزشی است اگر ایشان بتواند با توجه به مشکلات مالی که به دلیل کم کاری مدیران قبلی به وجود آمده است و باعث سقوط رشته های شنا، شیرجه و واترپلو شده است این رشته را به جایگاه قبلی خود بازگرداند تمامی ما پیشکسوتان واترپلو را به آرزوی قلبیمان رسانده است و هم من و هم سایر دوستان با تمام قوا و بدون هیچ چشم داشتی برای رسیدن به این مهم از ایشان حمایت خواهیم کرد. پیشکوست واترپلو تصریح کرد: با توجه به وضعیت موجود و مشکلاتی که سرپرست فدراسیون با تمامی آنها دست و پنجه نرم میکند باز هم پیشکسوتان را از یاد نبرده و از آنها تقدیر می کند شاید این تقدیر بار مالی چندانی نداشت اما برای ما بسیار ارزشمند بود.

image_printپرینت مطلب

روز اول مسابقات شنای باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس در استخر آزادی پایان یافت / جذابیت در رقابت بین برترین شناگران ایران

روز اول از مرحله نخست بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور (جام خلیج فارس) عصر پنج‌شنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با رقابت برترین شناگران ایران در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران به پایان رسید.

آغاز مرحله نخست مسابقات شنای باشگاه‌های کشور (جام خلیج فارس) / رقابت مهیج برترین شناگران ایران در استخر آزادی

مرحله اول بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس، صبح روز پنج‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ با حضور برترین شناگران ایران در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران آغاز شد.

مرحله اول بیست و دومین دوره رقابت‌های شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور – جام خلیج فارس برگزار می‌شود

مرحله اول بیست و دومین دوره رقابت‌های شنا باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس با حضور برترین شناگران ایران در قالب ۷ تیم روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار می‌شود.