آشنایی با استخرهای برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن

سه تیم ایران برای دفاع از اعتبار ورزش کشور در دهمین دوره مسابقات شنا آسیا حضور پیدا می کنند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ ژاپن میزبانی دهمین دوره مسابقات قهرمانی شنا آسیا را بر عهده دارد. این دوره از مسابقات به مدت یک هفته در شهر توکیو برگزار می‌شود. مسابقات در دو استخر به تفکیک رشته‌های موجود برگزار خواهد شد. استخر Tatsumi محل برگزاری شنا و شیرجه و استخر Metropolitan محل برگزاری واترپلو است.

اطلاعاتی کوتاه در مورد دو استخر محل برگزاری مسابقات:

:Tatsumi به معنی جنوب شرقی و نام آن برگرفته از محل قرارگیری‌اش نسبت به کاخ سلطنتی توکیو است. این سالن با ظرفیت ۳۶۳۵ نفر در August سال ۱۹۹۳ (۱۳۷۲ هجری شمسی)  تاسیس شده است. دوبار در این محل رکوردهای جهانی شنا در ماده‌های ۲۰۰ متر قورباغه و پروانه در مسابقات مسافت بلند و کوتاه در سال ۲۰۰۸ شکسته شده است.

Metropolitan: در المپیک توکیو سال ۱۹۶۴ محل برگزاری مسابقات واترپلو بوده اما در ابتدا برای محل برگزاری مسابقات شنا بازی‌های آسیایی سال ۱۹۵۸ در نظر گرفته شده بود. در حال حاضر ظرفیت آن به ۳۰۰۰ نفر می‌رسد.

 

25765_0_0_760_w_0224557_2_0_0_760_w_0224560_5_0_0_760_w_0 (1)1200px-Tatsumi-swim

 

اتنهای پیام//

 

 

 

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.