آغاز بیست و هشتمین دوره لیگ برتر واترپلو از ۱۴ آذر+دستورالعمل

مرحله نخست بیست و هشتمین دوره رقابت‌های لیگ برتر واترپلو کشور از چهارشنبه (14 آذر 1397) با حضور 8 تیم آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛مرحله نخست بیست و هشتمین دوره رقابت‌های لیگ برتر واترپلو کشور از چهارشنبه (۱۴ آذر ۱۳۹۷) با حضور ۸ تیم  آغاز خواهد شد.

طبق اعلام کمیته فنی واترپلو مرحله اول این رقابت‌ها از ۱۴ ال ۱۶ آذر به میزبانی دو تیم دانشگاه آزاد اسلامی و سایپا در استخر بین المللی ۹ دی مجموعه ورزشی شهید شیرودی برگزار می‌شود.

پس از انجام قرعه کشی این مسابقات مقرر شد که هشت تیم شرکت کننده در دو گروه A و B با یکدیگر به رقابت بپردازند. مسابقات لیگ برتر واترپلو با حضور تیم های دانشگاه آزاد اسلامی، نفت امیدیه، سایپا، رعد پدافند هوایی، نفت و گاز گچساران، نماینده زنجان، استخر نوفلاح و نماینده اصفهان برگزار می شود.

گروه A: نفت امیدیه، سایپا، نفت و گاز گچساران ، استخر نوفلاح

گروه B: دانشگاه آزاد اسلامی، رعد پدافند هوایی، نماینده زنجان، نماینده اصفهان

برای دریافت دستورالعمل  بیست و هشتمین دوره مسابقات واترپلو لیگ برتر باشگاههای کشور در قالب فایل پی دی اف کلیک کنید.

برنامه زمانبندی مرحله اول بیست و هشتمین دوره لیگ برتر واترپلو سال ۱۳۹۷- میزبان دانشگاه آزاد اسلامی و سایپا:

 

ردیف گروه تیم تیم روز تاریخ ساعت
۱ A نفت امیدیه نفت و گاز گچساران چهارشنبه ۹۷/۹/۱۴ ۹:۰۰
۲ A سایپا استخرنوفلاح چهارشنبه ۹۷/۹/۱۴ ۱۰:۳۰
۳ B دانشگاه آزاد نماینده زنجان چهارشنبه ۹۷/۹/۱۴ ۱۲:۰۰
۴ B رعد پدافند هوایی  نماینده اصفهان چهارشنبه ۹۷/۹/۱۴ ۱۳:۳۰
۵ A استخرنوفلاح نفت و گاز کچساران  پنجشنبه ۹۷/۹/۱۵ ۱۴:۰۰
۶ A نفت امیدیه سایپا پنجشنبه ۹۷/۹/۱۵ ۱۵:۳۰
۷ B نماینده اصفهان نماینده زنجان پنجشنبه ۹۷/۹/۱۵ ۱۷:۰۰
۸ B دانشگاه آزاد رعد پدافند هوایی  پنجشنبه ۹۷/۹/۱۵ ۱۸:۳۰
۹ A استخرنوفلاح نفت امیدیه جمعه ۹۷/۹/۱۶ ۱۴:۰۰
۱۰ A سایپا نفت و گاز گچساران جمعه ۹۷/۹/۱۶ ۱۵:۳۰
۱۱ B نماینده اصفهان دانشگاه آزاد جمعه ۹۷/۹/۱۶ ۱۷:۰۰
۱۲ B نماینده زنجان رعد پدافند هوایی  جمعه ۹۷/۹/۱۶ ۱۸:۳۰

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.