آغاز مرحله نخست لیگ شیرجه از فردا

مرحله نخست مسابقات شیرجه باشگاه‌های کشور بخش آقایان از فردا (سه‌شنبه) آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مرحله نخست مسابقات لیگ شیرجه باشگاه‌های کشور سال ۱۴۰۲ بخش آقایان از فردا (سه‌شنبه) آغاز می‌شود. مرحله نخست این رقابت ها به مدت دو روز استخر بین المللی ۹ دی مجموعه ورزشی شهید شیرودی پیگیری و مرحله دوم آن ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

مسابقات شیرجه باشگاه‌های کشور در بخش آقایان در سال ۱۴۰۲ در دو مرحله و هر مرحله در چهار جلسه و در ۳ رشته ۱ متر تخته، ۳ متر تخته و سکو برگزار خواهد شد، تعداد حرکات مسابقات آقایان براساس قوانین مسابقات آزاد فدراسیون جهانی شنا (۱۴ سال و به بالا) در هر رشته خواهد بود . ضمناً گروه سنی C (12-13 سال) نیز می‌توانند در مسابقات لیگ شرکت داشته باشند.

مس سونگون، نفت تهران، آراد مرکزی، هیات شنای مرکزی، هیات شنای خراسان رضوی، آکادمی آزادی ۱ و ۲، ۹ دی تهران و فرهاد تبریز تیم های حاضر در این دوره از مسابقات لیگ شیرجه باشگاه‌های کشور هستند.

اسامی تیم های شرکت کننده:

  1. مس سونگون
  2. نفت تهران
  3. آراد مرکزی
  4. هیات شنای مرکزی
  5. هیات شنای خراسان رضوی
  6. آکادمی آزادی۱
  7. آکادمی آزادی۲
  8. ۹ دی
  9. فرهاد تبریز

برای مشاهده آیین نامه لیگ شیرجه سال ۱۴۰۲ روی لینک زیر کلیک کنید.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

آرمان شمس در صدر گلزنان قهرمانی آسیا

تا این مرحله از مسابقات واترپلوی قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا، آرمان شمس با ۱۹ گل زده در صدر جدول گلزنان قرار دارد. علی ابوالقاسمی، دیگر ملی‌پوش ایران نیز با ۱۵ گل در رتبه دوم مشترک ایستاده است.

صعود تیم ملی واترپلوی جوانان ایران به نیمه‌نهایی آسیا و کسب جواز حضور در مسابقات جهانی

تیم ملی واترپلوی جوانان ایران با پیروزی قاطع ۳۲-۷ مقابل ازبکستان، به مرحله نیمه‌نهایی مسابقات قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا در سنگاپور صعود کرد. این برد، علاوه بر حضور در جمع چهار تیم برتر آسیا، جواز راهیابی ایران به رقابت‌های جهانی را نیز قطعی کرد.

پیروزی قاطع تیم ملی واترپلوی جوانان ایران در گام نخست / جدال حساس با چین برای صدرنشینی

تیم ملی واترپلوی جوانان ایران رقابت‌های قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا را با یک پیروزی مقتدرانه آغاز کرد و با نتیجه ۴۰ بر ۱ مقابل سریلانکا به برتری رسید. ملی‌پوشان ایران فردا در دیداری حساس برای صدرنشینی گروه A، به مصاف چین خواهند رفت.