ادامه تمرینات تیم ملی واترپلو از فردا

تمرینات تیم ملی واترپلو کشور به منظور حضور پرقدرت در مسابقات واترپلو قهرمانی جوانان جهان از فردا (چهارشنبه) از سر گرفته می شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ ادامه تمرینات تیم ملی واترپلوی ایران به منظور حضور پرقدرت در مسابقات واترپلوی قهرمانی جوانان جهان از چهارشنبه (دهم اردیبهشت) در محل استخر بین المللی ۹دی واقع در مجموعه ورزشی شهیدشیرودی زیر نظر لوتوس مولر و مربیان کشورمان برگزار میگردد.
برای شروع دور جدید اردوی آماده سازی از واترپلوئیست های جوان خواسته شده در روز چهارشنبه مورخ ۹۳/۲/۱۰ رأس ساعت ۱۰ صبح خود را به کادرفنی تیم ملی معرفی کنند.

*اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی جوانان:
-​تهران: (امین قویدل، مسعود احمدی، سیدسجاد ساویز، امیرحسین کیهانی، عرفان لشگری، امیرحسین رهبر، سهیل رستمیان،
مهدی یزدان خواه)​
-​زنجان: (حمیدرضا مقدم، حامد کریمی)​
-​کرمانشاه: (محمدمهدی حیدری، محمدجواد عباسی، عرشیا الماسی، رسول فیض آقایی، پارسا حاضری)​
-​گیلان: (کامیاب رضایی)​
-​آذربایجان شرقی: (بهزاد اصغری)​
-​خوزستان: (مهرداد غلام نژاد)​
-​اصفهان: (احسان ماهر)​
-​قزوین: (حمید تقوی)​
-​خراسان رضوی: (آرش شریفی)​
-​کهگیلویه وبویراحمد: (صادق عطارزاده، شایان قشقایی، حبیب اله اسدی)​

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.