ادامه تمرینات تیم ملی واترپلو جوانان

به منظور حضور پرقدرت در مسابقات واترپلو قهرمانی جوانان جهان ادامه تمرینات تیم ملی واترپلو از صبح روز چهارشنبه (۳۱ اردیبهشت) آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ تیم ملی واترپلو جوانان ایران دور جدید اردوی آماده سازی خود را به منظور حضور پرقدرت در مسابقات واترپلو قهرمانی جوانان جهان برپا می کند. این اردو از صبح روز چهارشنبه (۳۱اردیبهشت) در محل استخر بین المللی ۹دی واقع در مجموعه ورزشی شهیدشیرودی زیر نظر لوتوس مولر آلمانی برگزار می شود.
واترپلوئیست های جوان دعوت شده به این اردو باید در روز چهارشنبه مورخ ۹۳/۲/۳۱ رأس ساعت ۱۰ صبح خود را به کادرفنی تیم ملی معرفی کنند.

*اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی واترپلو جوانان:
– تهران: (امین قویدل، مسعود احمدی، سیدسجاد ساویز، امیرحسین کیهانی، عرفان لشگری، امیرحسین رهبر، سهیل رستمیان،
مهدی یزدان خواه)
– زنجان: (حمیدرضا مقدم، حامد کریمی)
– کرمانشاه: (محمدمهدی حیدری، محمدجواد عباسی، عرشیا الماسی، رسول فیض آقایی)
– گیلان: (کامیاب رضایی)
-اصفهان: (علیرضا دهقان)
– قزوین: (حمید تقوی)
– خراسان رضوی: (آرش شریفی)
– کهگیلویه و بویراحمد: (صادق عطازاده)

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.