از معرفی اسپانسر تا میزبانی هتل استقلال برای مسابقات توسعه واترپلو

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو از پیدا شدن اسپانسری برای مسابقات جهانی توسعه واترپلو خبر داد.

حامد عبدالملکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، خبرگزاری تسنیم نوشت:

محسن رضوانی در خصوص آخرین وضعیت برگزاری مسابقات جهانی توسعه واترپلو اظهار داشت: مقرر شد هتل استقلال محل استقرار تیم‌های حاضر در پنجمین دوره مسابقات جهانی توسعه واترپلو باشد.

وی در مورد حامی مالی فدراسیون برای این مسابقات خاطرنشان کرد:‌ به احتمال بسیار زیاد در هفته جاری با حامی مالی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو به قطعیت خواهیم رسید و این اسپانسر در همین هفته رونمایی خواهد شد.

رئیس فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو در خصوص شرایط تیم ملی کشورمان عنوان کرد:‌ شرایط تیم خوب است و بچه‌ها در حال تمرین هستند. استخوان‌بندی اصلی تیم کارش را به خوبی جلو می‌برد. برای اعضای تیم ملی واترپلوی کشورمان حقوق‌هایی را مد نظر قرار داده‌ و به آنها پرداخت می‌کنیم. در واقع  آن چیزی که از دست‌مان برمی‌آید را برای موفقیت این تیم انجام داده و خواهیم داد.

وی عنوان کرد: مطابق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و بر اساس اعلام فدراسیون جهانی تمام مسابقات تیم ملی کشورمان از ساعت ۱۸ به بعد است.

رضوانی در خصوص ارزیابی فنی خود از این مسابقات تاکید کرد: تنها تیمی که حس می‌کنیم می‌تواند شکست بخورد، اندونزی است. تمام تیم‌های این دوره قدرتمند هستند. احساس می‌کنم اگر برابر اتریش به برتری دست پیدا کنیم، می‌توانیم فینالیست شویم و در دیدار پایانی به مصاف آذربایجان خواهیم رفت، البته هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست. در هر صورت حضور ۳ تیم اروپایی کیفیت مسابقات را بیش از پیش بالا خواهد برد.

 

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.