اسامی بازیکنان دعوت شده به اردو تیم ملی واترپلو اعلام شد

اسامی بازیکنان دعوت شده به اردو تیم ملی جهت آماده سازی برای مسابقات ‌لیگ جهانی واترپلو به میزبانی کشور آلمان از سوی کادر فنی تیم اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ با توجه به کسب عنوان نایب قهرمانی ملی پوشان واترپلو ایران در مسابقات قهرمانی آسیا و جواز  حضور در رقابت های لیگ جهانی واترپلو برلین ، کمیته فنی واترپلو و کادر فنی تیم اسامی بازیکنان منتخب جهت شرکت در اردو آماده سازی پیش از این رقابت ها را اعلام کردند.

از همین رو بازیکنان دعوت شده برای ادامه تمرینات خود باید روز شنبه (۲۶  فروردین ۱۴۰۲) در محل استخر بین المللی ۹ دی مجموعه ورزشی شهید شیرودی خود را به کادر فنی تیم معرفی کنند.

اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی جهت مسابقات لیگ جهانی: 

  1. شایان قاسمی
  2. امیرعطا خزاعی
  3. امیرحسین اعرابی
  4. علیرضا رضایی
  5. حامد ملک خانبانان
  6.  سهیل رستمیان
  7. امیرحسین کیهانی
  8.  مهدی یزدانخواه
  9. پیمان اسدی
  10.  ارشیا الماسی
  11. امین قویدل
  12.  مهدی برزگری
  13.  نیما خوشبخت
  14. امیرحسین رهبر
  15. امید اقایی کریم
  16. خشایار قره ضیاالدین
  17. علیرضا مهری
  18. حسین لاله سیاه
  19. محمد امین حسنی

 

کادر فنی تیم : 

دانیال خاکبان – سرمربی

امیرعباس اکبرنژاد – مربی

مهدی پنام تاش – مشاور فنی تیم ملی  

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.