الماسی به والیوو صربستان پیوست

ملی پوش واترپلو ایران برای حضور در لیگ صربستان تهران را به مقصد بلگراد ترک کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ ارشیا الماسی ملی پوش واترپلو ایران که پیش از این عنوان آقای گلی در سوپر لیگ صربستان را در کارنامه داشت، در فصل جاری این مسابقات به تیم والیوو صربستان پیوست.

ارشیا الماسی بعد از شایان قاسمی که در لیگ فرانسه بازی میکند دومین لژیونر واترپلو ایران در سال ۲۰۲۱ به شمار می رود.

 

ارشیا الماسی پیش از این درباره شرایط تیم ملی ایران گفته بود: ما چهار سال قبل در این بازی‌ها مدال آوردیم و تاریخ سازی کردیم اما ادامه دار بودن و تکرار این مدال مهم‌تر است. باید تیم ملی بتواند پشت سر هم از جایگاهی که دارد حفاظت کند. بازی‌های آسیایی سال آینده در چین است و این کار را برای ما سخت تر می‌کند، اما هدف تیم ملی از مدت‌ها قبل بازی‌های آسیایی بوده و همینکه اردوهای تدارکاتی شروع شده و برنامه‌ریزی ها انجام شده می‌توان به کسب مدال امید داشت.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

بازدید معاونین و مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان از موکب مشترک فدراسیون‌های  ورزشهای آبی و نجات‌غریق 

سید مناف هاشمی، سید محمد‌شروین اسبقیان و قاسم ایمانی نژاد از موکب مشترک فدراسیون‌های ورزشهای آبی و نجات‌غریق دیدن کردند. سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع، سید شروین

محسنی: موکب فدراسیون ورزش‌های آبی با مشارکت گسترده خانواده ورزش، آماده خدمت‌رسانی به عزاداران است

مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون ورزش‌های آبی با تشریح برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای برپایی موکب مشترک این فدراسیون و فدراسیون نجات غریق و غواصی، گفت: با حضور داوطلبانه مدیران، مربیان، ورزشکاران و