امیدواری واترپلو برای حضور در فینال بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲

رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو ابراز امیدواری کرد که تیم واترپلوی ایران در فینال بازی های آسیایی هانگژو حضور داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ رضا صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک به همراه پیمان فخری سرپرست کاروان ایران در بازی های آسیایی و نصراله سجادی مشاوره رییس کمیته ملی المپیک و اصغر رحیمی سرپرست کاروان ایران در بازی های کشورهای اسلامی  از اردوی تیم واترپلو بازدید و با محسن رضوانی گفت و گو کردند.

محسن رضوانی رییس فدراسیون در جریان این بازدید بیان کرد: کرونا و تعطیلی ورزش، آسیب جدی به رشته های آبی زد.  تیم واترپلو دو سال در هیچ مسابقه‌ رسمی شرکت نکرد اما تیم هم قسم است که در بازی های آسیایی دست به کار بزرگی بزند. ما سه رشته داریم و علاوه بر آن در شنای هنری بانوان ورزشکاران زیادی داریم اگر حمایت شویم این ورزش پایه متحول می شود و می‌توانیم در فینال بازی‌های آسیایی حاضر باشیم.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

بازدید معاونین و مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان از موکب مشترک فدراسیون‌های  ورزشهای آبی و نجات‌غریق 

سید مناف هاشمی، سید محمد‌شروین اسبقیان و قاسم ایمانی نژاد از موکب مشترک فدراسیون‌های ورزشهای آبی و نجات‌غریق دیدن کردند. سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع، سید شروین

محسنی: موکب فدراسیون ورزش‌های آبی با مشارکت گسترده خانواده ورزش، آماده خدمت‌رسانی به عزاداران است

مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون ورزش‌های آبی با تشریح برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای برپایی موکب مشترک این فدراسیون و فدراسیون نجات غریق و غواصی، گفت: با حضور داوطلبانه مدیران، مربیان، ورزشکاران و