امید لطف پور: باید جلوی عربستان سفت بازی می کردیم

دروازه بان تیم ملی واترپلو ایران با ابراز خشنودی از صعود به نیمه نهایی گفت: کار آسانی پیش رو نداری ولی اینجا هستیم تا بجنگیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ امید لطف پور بازیکن تیم ملی واترپلو ایران بعد از برتری مقابل تیم ملی عربستان گفت: بازی سختی بود اما ما آمده بودیم که ببریم و به نیمه‌نهایی برسیم.

او ادامه داد: می‌دانستیم باید بازی برابر عربستان را جدی بگیریم و به همین دلیل از همان ابتدا محکم بازی کردیم و توانستیم با نتیجه خوب برنده شویم.

این بازیکن در پایان در خصوص حریف بعدی تیم ملی واترپلو گفت: بازی بعدی ما با ژاپن است و بازی سختی خواهد بود. ژاپن حریف سرسختی است و ما سعی می‌کنیم مقابل این تیم هم بازی خوبی انجام دهیم.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.