امیر ملک محمدی رئیس هیات شنا استان قم شد

با برگزاری مجمع انتخاباتی هیأت شنا استان قم، امیر ملک محمدی به مدت چهار سال به عنوان رئیس هیات شنا این استان انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو؛ مجمع انتخاباتی رئیس هیات شنا استان قم با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، ابراهیم سانی خانی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان و اعضای مجمع امروز چهارشنبه برگزار شد.

در پایان این جلسه پس از رای گیری از اعضای مجمع انتخابی، امیر ملک محمدی توانست با کسب با کسب ۱۷ رای از مجموع ۲۳  رای ماخوذه  به مدت ۴ سال بعنوان رئیس هیات شنا استان قم انتخاب شود.

 

 

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

پایان مرحله دوم بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای باشگاه‌های کشور با صدرنشینی نفت تهران / موج مشهد و فجر شاهرود در جایگاه دوم و سوم

مرحله دوم از بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای باشگاه‌های کشور در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد و تیم نفت تهران به صدرنشینی خود ادامه داد.

پایان هفته هشتم لیگ برتر واترپلو با نبرد نفس‌گیر آبادان و امیدیه

هفته هشتم سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو کشور با برگزاری دیدار مهیج و پرگل تیم‌های پالایش نفت آبادان و نفت و گاز امیدیه به ایستگاه پایانی رسید؛ مسابقه‌ای نزدیک که تا ثانیه‌های پایانی با رقابتی فشرده دنبال شد و جذاب‌ترین بازی این هفته را رقم زد.