امینی: غریبه ها کمک کرده اند، منتظر خودی ها هستیم

نایب رییس کمیته فنی واترپلوی فدراسیون بین المللی شنا (فینا) گفت: غریبه ها برای برگزاری جام توسعه واترپلو کمک کرده اند و منتظر کمک خودی ها هستیم.

محمدحسین آجرلو:

به گزارش روابط عمومی فدارسیون شنا، شیرجه و واترپلو،خبرگزاری ایرنا نوشت:

خسرو امینی اظهار داشت: فدراسیون بین المللی شنا پذیرفته است پولی را که بابت اعطای میزبانی به ایران باید دریافت کند، نگیرد. از سوی دیگر فینا هزینه اعزام ۶ نماینده خود به ایران را که مبلغی حدود ۴۰ هزار دلار می شود بر عهده گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: وزارت ورزش و حامیان مالی قول داده اند که بودجه لازم برای برگزاری مسابقات را پرداخت کنند که منتظر آن هستیم.

نایب رییس کمیته فنی واترپلوی فینا گفت: فدراسیون در حال پیگیری مسایلی مانند هماهنگی هتل محل اقامت، حمل و نقل تیم ها، معرفی اسامی تیم ها و صدور ویزای آنها و دیگر تدارکات لازم است.

وی گفت: خوشبختانه تیم فنی برگزار کننده مسابقات، چند ماه پیش تجربه برگزاری جام باشگاه های آسیا را پشت سر گذاشته است و مشکلی از این بابت نداریم.

امینی گفت: فدراسیون اسکوربوردهای لازم برای برگزاری مسابقات را نیز سفارش داده است و قرار است ۱۵ اردیبهشت ماه در استخر نصب شود.

رییس کمیته فنی واترپلوی کنفدراسیون آسیا گفت: شهرداری تهران نیز اصلاح نور و سیستم صوتی استخر را بر عهده گرفته و اجازه داده است در زمان برگزاری مسابقات دو بنر در میدان هفت تیر تهران نصب شود.

وی گفت: پس از بازی های آسیایی ۱۹۷۴ تهران هیچ مسابقه ی شنا، شیرجه و واترپلویی در تهران و زیر نظر فدراسیون بین المللی برگزار نشده است.فدراسیون نیز برای میزبانی این رقابت ها خواسته زیادی ندارد.

امینی ادامه داد: فدراسیون به بودجه ای حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان برای میزبانی رقابت ها نیاز دارد که به اندازه مبلغ دریافتی یک بازیکن معمولی فوتبال است. امیدوارم با کمک مسئولین و حامیان مالی این بودجه تامین شود تا ایران به بهترین شکل رقابت ها را برگزار کند.

مسابقات جام توسعه واترپلوی جهان (فیناترافی) از ۳ تا ۸ خرداد ماه در استخر ۹ دی مجموعه شهید شیرودی تهران برگزار می شود.

در این رقابت ها تیم های مراکش، تونس، ترینیداد و توباکو، اروگوئه، اکوادور، گواتمالا، اندونزی، کویت، مالت، اتریش، جمهوری آذربایجان و ایران شرکت می کنند.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.