بازدید مدیر کل ورزش و جوانان اصفهان از هیات شنای استان

مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان با حضور در هیات شنای این استان در جمع خانواده شنای استان حضور یافت و در جریان برنامه ها و مشکلات این هیات قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، محمد جواهری امروز دوشنبه بیست و هفتم شهریور ماه در جلسه ای با حضور جمعی از پیشکسوتان و اعضای کمیته های شنای اصفهان حاضر شد و در جریان برنامه ها و مشکلات هیات قرار گرفت.
در این جلسه پس از معارفه حاضرین، عملکرد و برنامه های چند ماه گذشته این هیات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و چشم انداز های آتی هیات از سوی حمید شب انگیز رئیس هیات به سمع و نظر حاضرین رسید.
در پایان جلسه محمد جواهری، دیدگاههای اداره ورزش و جوانان را پیرامون شنای استان مطرح کرد و با تاکید بر حرکت های روبه جلوی هیات خواستار شتاب بیشتر در اجرای این برنامه ها شد.

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.