باید در شنا اقدامات مهمتری صورت گیرد/ استان البرز پتانسیل قهرمانی بالایی دارد

مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز در مجمع انتخاباتی ریاست هیات شنا، شیرجه و واترپلو گفت: باید در شنا اقدامات مهمتری صورت گیرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، بهروز منتقمی مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز در اولین مجمع انتخاباتی ریاست هیات شنا، شیرجه و واترپلو البرز را دارای پیشینه طولانی در شنای ایران عنوان کرد و گفت: باید در این رشته اقدامات مهمتری صورت گیرد.

منتقمی توجه به زیرساختها و بخش خصوصی را در این رشته امر اساسی دانست و ابراز داشت: باید با دستگاهها و مدیران مجموعه های ورزشی ارتباط بیشتری برقرار کرد تا با یک مدیریت منسجم و کارآمد بتوانیم در این رشته جایگاه ویژه ای را به البرز اختصاص دهیم.

وی ادامه داد: در قبال آراء مجمع مسئول هستیم و باید مجمع انتخاباتی بعد از انتخاب رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلو البرز نیز، هیات را رصد کند تا بتوانیم با بر قراری ارتباط خوب و مستمر با فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو بهترین نتایج را در کشور از آن خود کنیم.

این مسئول با اشاره به اینکه البرز در رشته شنا، شیرجه و واترپلو از پتانسیل بالایی برخوردار است اظهار داشت: این توانایی در البرز وجود دارد تا با بهره مندی از امکانات خوبی که در این رشته وجود دارد، شنا، شیرجه و واترپلو البرز را بر روی سکوهای قهرمانی ببینیم.

image_printپرینت مطلب

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.