آذربایجان،کویت،اکوادور،ترینیداد توباگو و مراکش تیم هایی هستند که در گروه A فینا ترافی قرار دارند و اعضای این تیم ها در حال حاضر خود را برای حضور در تهران آماده می کنند.
در این مطلب تلاش می کنیم تا آخرین وضعیت تیم های گروه نخست مسابقات را مورد بررسی قرار دهیم، تیم هایی که ممکن است در صورت صعود تیم ملی واترپلو کشورمان به مرحله بعدی حریف ما باشند.
آذربایجان:
جمهوری آذربایجان (به ترکی آذربایجانی: Azərbaycan Respublikası) بزرگترین کشور قفقاز در گذرگاه اروپا ،آسیای جنوب غربی و در کنار دریای خزر است که پایتخت آن باکو نام دارد.
کشورهای ایران در جنوب، ارمنستان و ترکیه در غرب، گرجستان در شمال غربی و روسیه در شمال، همسایگان جمهوری آذربایجان محسوب میشوند؛ همچنین این کشور دارای مرز آبی با کشورهای ترکمنستان و قزاقستان در کناره دریای خزر است. جمعیت آذربایجان در سال ۲۰۱۲ حدود ۹٫۱۲۵ میلیون نفر بودهاست.
۹۵ درصد جمعیت جمهوری آذربایجان مسلمان هستند. ۸۵ درصد جمعیت مسلمان جمهوری آذربایجان شیعه و ۱۵ درصد بقیه سنی هستند.
جمهوری آذربایجان در جنوب رشته کوههای قفقاز و شمال رودخانه ارس و در کنار دریای خزر واقع شدهاست. سه رشتهکوه قفقاز بزرگ در شمال، قفقاز کوچک در غرب، و کوههای تالش در جنوب این کشور را احاطه کردهاست.
کشتی، تنها رشته برجسته و به نوعی اولین ورزش آذربایجان به شمار می رود و کشتی گیران این کشور سالیان دراز است که حریفی سنتی برای کشتی کشورمان در مسابقات معتبر جهانی و المپیک محسوب می شوند، بعد از کشتی آذربایجانی ها در رشته های دیگر سرمایه گذاری خاصی را انجام ندادند اما آنها اکنون میزبان بازی های اروپایی در سال ۲۰۱۵ هستند؛ رقابت هایی که رشته واترپلو آذربایجان نیز در آن حضور دارد و قرار است از ۱۲ تا ۲۱ ژوئن (بعد از انجام مسابقات فیناترافی) در باکو برگزار شود.
با توجه به میزبانی آذربایجان در این مسابقات آنها برای حضور در تهران جهت شرکت در رقابت های فینا ترافی برنامه ریزی ویژه ای انجام دادند تا بتوانند خود را برای رویداد مهم اروپایی بیش از پیش آماده کنند.
آذربایجانی ها با توجه فیزیک خوبی که دارند حریفی جدی در گروه A برای سایر رقبای خود به شمار می روند هر چند که ممکن است آنها به این بازی ها بیشتر یک نگاه تدارکاتی برای حضوری مقتدرانه در بازی های اروپایی باشد.
کویت:
یکی از سرشناسترین تیم های آسیایی که در سال های اخیر به عنوان یک رقیب جدی برای تیم ایران به شمار رفته است و همواره دیدار این دو تیم از حساسیت های بسیار بالایی برخوردار بوده است.
تاریخ بنای کویت به شیخ برّاک بن غریر آلحمید، شیخ قبیلهٔ بنی خالد و حاکم امارت احساء میرسد که در اواخر سال ۱۱۱۰ هجری قلعهای را با نام کوت برای ذخیرهٔ آذوقه و همچنین انبار کردن اسلحه بنا کرد که بعدها نام کویت از آن گرفته شد و سپس این شهر در عهد شیخ سعدون بن محمد آلحمید به خاندان آل صباح بخشیده میشود.
کویت در حوزه ورزش فعالیتی گسترده دارد هرچند که این کشور نیز به مانند امارات و قطر در سال های گذشته اقدام به خرید بازیکنانی غیر بومی با اصالت کشورهای آفریقایی یا آمریکای جنوبی کرده است اما باز هم حرف های زیادی برای حضور در میدان های معتبر به خصوص در رشته های فوتبال،بسکتبال و واترپلو دارد.
واترپلو در کویت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به طوریکه بعد از فوتبال در ورزش های گروهی و توپی دومین ورزش این کشور به شمار می رود.
واترپولیست های کویتی از قدرت بدنی فوق العاده ای برخوردار هستند و به هنگام درگیری های داخل آب با قدرت فیزیکی بالا درصدد گرفتن تملک توپ بر می آیند.
کویتی ها در بازی های ساحلی آسیایی که به میزبانی پوکت برگزار شد توانستند بعد از تیم کشورمان جایگاه سومی این مسابقات را از آن خود کنند.
کویت را به جرات می توان یکی از بخت های نخست برای صعود از گروه A مسابقات فینا ترافی دانست.
مراکش:
مَراکِش (به عربی: المغرب، به بربری: مُراکُش Murakuc / أمرّوک Amerruk)، کشوری است در شمال غربی آفریقا.
مراکش ساحلی طولانی با اقیانوس اطلس دارد که از شمال به جبلالطارق و دریای مدیترانه میرسد. کشور مراکش از سوی خاور با کشور الجزایر، از غرب با اقیانوس اطلس، از جنوب با کشور موریتانی و از شمال با دریای مدیترانه همسایهاست.
این کشور در عرصه ورزش چندان جایگاهی ندارد اما آنها در فوتبال تلاش می کنند تا نامی برای خود در قاره آفریقا دست و پا کنند.
چهار دوره حضور در جام جهانی فوتبال تنها برگ زرین این کشور در عرصه ورزش به شمار می رود.
مراکش چند سالی است که در بخش های دیگر به خصوص در رشته های آبی نیز سرمایه گذاری کرده و در این میان تیم واترپلو مغرب تلاش می کند در رقابت های فینا ترافی بهترین نتیجه ممکن را برای خود به دست بیاورد.
اکوادور:
اکوادور کشوری در شمال غربی آمریکای جنوبی است. پایتخت آن کیتو و بزرگترین شهر این کشور گوای اکیل است.
جمعیت این کشور ۱۵ میلیون نفر و زبان رسمی آن اسپانیایی است. نظام سیاسی اکوادور جمهوری ریاستجمهوری است. این کشور از سال ۱۸۳۰ مستقل شدهاست. اکوادور پیش از این تاریخ بخشی از مستعمرات اسپانیا و جمهوری کلمبیای بزرگ بود.
در شمال آن کلمبیا، در شرق و جنوب آن پرو و در غرب آن اقیانوس آرام قرار دارد. این کشور همچنین شامل جزایر گالاپاگس در اقیانوس آرام در حدود ۹۶۵ کیلومتری غرب کشور میباشد. اکوادور دارای مساحتی برابر با ۲۵۶٬۳۷۰ کیلومتر مربع میباشد.
متداولترین ورزش در اکوادور و اغلب کشورهای آمریکای جنوبی فوتبال است.
مسابقههای اکوادور پربینندهترین وقایع ورزشی در اکوادور است. اکوادور در ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ به دورهای نهایی جام جهانی راه پیدا کرد.
والیبال دیگر رشته مطرح در این کشور است که علاقمندان بسیاری را جلب کرده و پس از آن نیز واترپلو طرفداران زیادی را در این کشور آمریکای جنوبی به خود اختصاص داده است.
واترپولیست های اکوادور در حالی به مسابقات فینا ترافی تهران سفر خواهند کرد که آنها در قاره خود یکی از برترین تیم های آمریکا به شمار می روند و از شانس بالایی برای صعود به دور بعدی بازی ها برخوردار هستند.
ترینیداد و توباگو:
جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری متشکل از دو جزیره در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. پایتخت آن پرت آو اسپاین است.
اگر مراکش را کشوری کم نام و نشان در عرصه ورزش بدانیم، ترینیداد و توباگو را باید کشوری بی نام و نشان در سطوح مختلف ورزشی بخوانیم زیرا تنها افتخار ورزشی این کشور مربوط به سال ۲۰۰۶ و حضور تیم ملی فوتبال آن در رقابت های جام جهانی می شود.
این تیم در واترپلو چهره سرشناس یا شاخصی ندارد و بازیکنان آن تنها برای کسب تجربه به تهران سفر خواهند کرد البته با توجه به عدم اطلاعات کافی از این تیم ممکن است آنها در تهران دست به شگفتی زده و به یکباره مقابل تیم هایی مانند کویت و اکوادور بهترین بازی ها و نتایج را به دست بیاورند اما در حالت عادی بعید است این تیم برای صعود شانسی را برای خود قائل شود.
انتهای پیام