برنامه ریزی ۵ ساله برای واترپلو خراسان رضوی/ راه اندازی لیگ واترپلو کمتر از ۱۳ سال خراسان رضوی

رئیس هیأت شنا و شیرجه خراسان رضوی از برنامه‌ریزی 5 ساله برای واترپلو باهدف کسب موفقیت‌های بیشتر این رشته استان در سطح کشور خبر داد و گفت: لیگ واترپلو کمتر از 13 سال خراسان رضوی نیز راه‌اندازی شده است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مجید مشتاق در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات ارزشمند در حوزه ورزش، ورود حامیان مالی به این عرصه باوجود وضعیت اقتصادی موجود کشور است اظهار داشت: در حال حاضر هیأت شنای خراسان رضوی تلاش می‌کند، شرایط لازم برای فعالیت همه سنین به رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو را فراهم کند.

وی با ابراز خرسندی نسبت به کسب مقام نخست تیم‌های آموزشگاهی پسران خراسان رضوی در همه رده‌های سنی اضافه کرد: علاوه بر کسب مقام سومی تیم آموزشگاهی دختران استان ما، خراسان رضوی از نظر آموزش نیز همواره پیشگام بوده است.

رئیس هیأت شنا و شیرجه خراسان رضوی از برنامه‌ریزی پنج ساله برای واترپلو باهدف کسب موفقیت‌های بیشتر این رشته استان در سطح کشور خبر داد و گفت: لیگ واترپلو کمتر از ۱۳ سال خراسان رضوی نیز راه‌اندازی شده است.

مشتاق با ابراز امیدواری نسبت به حضور شناگران خراسان رضوی در رقابت‌های المپیک جوانان جهان در آینده‌ای نزدیک اضافه کرد: متأسفانه علاوه بر اینکه تعداد استخرهای ویژه شیرجه در خراسان رضوی محدود است، شرایط این رشته در استان ما خوب نیست، گرچه با این شرایط تیم شیرجه بزرگ‌سالان خراسان رضوی مقام سوم در مسابقات به خود اختصاص داده است.

وی افزود: آریا نسیمی شاد که به‌عنوان شناگر ارزنده رقابت‌های بین‌المللی مسافت کوتاه شنای کانادا شناخته‌شده است و با تلاش‌های بسیار خود موفق به حضور در المپیک ۲۰۱۶ شد در حال حاضر رکودهای مختلف داخلی را در رشته خود می‌شکند.

رئیس هیأت شنا و شیرجه خراسان رضوی با اشاره به برگزاری جشنواره همگانی استعدادیابی در سال جاری یادآور شد: این جشنواره در قالب برگزاری مسابقات همگانی و فعالیت‌های آموزشی در رده سنی پایه صورت می‌گیرد.

مشتاق در خصوص حضور ورزشکاران و مربیان رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو بیان کرد: ۹ هزار ورزشکار در رشته شنا و بیش از ۴۰ مربی واترپلو در خراسان رضوی فعال هستند.

وی افزایش تعداد استخرها در خراسان رضوی را سبب کسب موفقیت‌های بیشتر و رشد مطلوب ورزش‌های زیرمجموعه شنا برشمرد و گفت: اگر در سیستم قانون‌گذاری حمایت‌هایی از حامیان و بخش خصوصی در حوزه مالیاتی صورت گیرد و تیم داری برای بخش خصوصی ایجاد مشکل نکند بی‌تردید این بخش با انگیزه بیشتری از ورزش حمایت می‌کند.

 

photo_2016-12-12_14-43-37 photo_2016-12-12_14-43-27 photo_2016-12-12_14-43-25 photo_2016-12-12_14-42-55 photo_2016-12-12_14-43-03 photo_2016-12-12_14-43-05 photo_2016-12-12_14-43-08 photo_2016-12-12_14-43-12 photo_2016-12-12_14-43-16 photo_2016-12-12_14-43-18 photo_2016-12-12_14-43-21 photo_2016-12-12_14-43-10 photo_2016-12-12_14-43-29 photo_2016-12-12_14-43-30 photo_2016-12-12_14-43-32

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.