برگزاری جشنواره شنا دختران و پسران استان اصفهان

جشنواره شنا به مناسبت بزرگداشت روز جهانی فدراسیون بین المللی شنا ویژه دختران به همت هیات شنا استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ جشنواره شنا به مناسبت روز جهانی فدراسیون بین المللی شنا به صورت همزمان در سراسر کشور در دو بخش دختران با شعار (شنا برای همه ، شنابرای زندگی)  به همت هیات شنا استان اصفهان در استخر انقلاب اصفهان برگزار شد.

این جشنواره با حضور ۲۰۳ ورزشکار نونهال در چهار رده سنی ۹- ۱۲ سال و در دو رشته پیگیری و در پایان به کلیه شرکت کنندگان در این جشنواره گواهی شرکت و جایزه اهدا شد. این دوره از مسابقات با تست اپلیکیشن اختصاصی هیات شنای اصفهان همراه بود که کلیه شناگران نتایج خود را در اپ مشاهده کردند و برای تمام انها پرونده الکترونیکی باهدف استعدادیابی در اپ تهیه شده است.

 

photo_2019-07-26_13-46-49 photo_2019-07-26_13-46-51 photo_2019-07-26_13-46-56

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.