برگزاری جشنواره شنا و شنای موزون در رشت

جشنواره شنا و شنای موزون دختران زیر10سال به مناسبت هفته تربیت بدنی در رشت برگزار شد.

جشنواره شنا و شنای موزون دختران زیر۱۰سال شهرستان رشت به مناسبت هفته تربیت بدنی عصر روز جمعه ( ۲ آبان) در استخر شهرداری خمام برگزار شد . در این مسابقات ۶۰ شناگر در دو رشته شنا و شنای موزون باهم رقابت کردند. در پایان به تمامی شرکت کنندگان لوح سپاس و جوایزی به رسم یادبود از سوی هیئت شنای شهرستان رشت اهدا شد .

به گفته مریم آبیاری نائب رئیس هیئت شنای شهرستان رشت، جشنواره دختران در رشته های شنا ، شنای موزون و واترپلو هر سال تابستان باهدفاستعدادیابی، توسعه شنا  در رده پایه و جذب شناگران مستعد در رده‌ سنیکمتر از ۱۰ سال  و جهت تقویت تیم های پایه در رده های سنی بالای ۱۰ سال  برگزار می گردد.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پایان مرحله دوم بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای باشگاه‌های کشور با صدرنشینی نفت تهران / موج مشهد و فجر شاهرود در جایگاه دوم و سوم

مرحله دوم از بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای باشگاه‌های کشور در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد و تیم نفت تهران به صدرنشینی خود ادامه داد.

پایان هفته هشتم لیگ برتر واترپلو با نبرد نفس‌گیر آبادان و امیدیه

هفته هشتم سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو کشور با برگزاری دیدار مهیج و پرگل تیم‌های پالایش نفت آبادان و نفت و گاز امیدیه به ایستگاه پایانی رسید؛ مسابقه‌ای نزدیک که تا ثانیه‌های پایانی با رقابتی فشرده دنبال شد و جذاب‌ترین بازی این هفته را رقم زد.