برگزاری دوره بازآموزی مربیگری شنای آقایان

دوره بازآموزی مربیگری شنا ویژه آقایان روز دوشنبه (سوم خرداد 1395) در استخر 9 دی مجموعه ورزشی شیرودی آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛  کمیته آموزش فدراسیون در نظر دارد یک دوره بازآموزی مخصوص مربیان آقا برگزار کند.

آن دسته از متقاضیانی که تا کنون موفق به گذراندن دوره بازآموزی خود در سال جدید نشده اند می توانند با پرداخت ۸۰۰۰۰۰ ریال به حساب درآمدی فدراسیون شنا به شماره ۰۱۰۸۷۶۱۱۳۱۰۰۰ نزد بانک ملی و همراه داشتن کپی مدرک مربیگری خود در این دوره شرکت کنند.

شروع دوره روز دوشنبه (سوم خرداد ۱۳۹۵) ساعت ۱۰ صبح در استخر  ۹ دی واقع در مجموعه ورزشی شیرودی خواهد بود.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پلیمر یاس قهرمان شانزدهمین دوره جام باشگاه‌های شیرجه کشور شد/ درخشش نونهالان آذربایجان شرقی در جشنواره ملی

شانزدهمین دوره مسابقات شیرجه جام باشگاه‌های کشور با قهرمانی تیم پلیمر یاس به پایان رسید. همزمان با این رقابت‌ها، جشنواره شیرجه نونهالان کشور نیز با برتری تیم آذربایجان شرقی در استخر بین‌المللی سه گانه در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران خاتمه یافت.