بهمن کیانی‌والا: میزبانی مسابقات جام زنده‌ رود در پاییز ریسک بود

میزبانی و برگزاری مسابقات شنای جام زنده رود در این فصل یک ریسک بود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ بهمن کیانی‌والا سرپرست هیأت شنای استان اصفهان با بیان این مطلب گفت: برگزاری این مسابقات در این فصل یک ریسک بود که با حمایت‌های فدراسیون شنا، اداره کل ورزش و جوانان و اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان توانستیم این مسابقات را برگزار کنیم تا حال و هوای شنا را به استان بازگردانیم.
وی ادامه داد: شروع مسابقاتی که روز گذشته به کار خود پایان داد، از حدود ۵۰ روز پیش آغاز شد، در این ۵۰ روز کمیته‌ای با حضور مسئولان هیأت و فدراسیون‌ تشکیل دادیم تا بتوانیم مسابقات را در سه رده بانوان برگزار کنیم.
سرپرست هیأت شنای استان اصفهان عنوان کرد: در این مسابقات رشد بسیار خوبی داشتیم که شاید سالیان سال نیاز باشد تا بتوانیم چنین رشدی داشته باشیم؛ راهی که چند سال به طول می‌انجامد را در ۵ ماه طی کردیم.
کیانی‌والا اصفهان با بیان اینکه از عملکرد بانوان راضی هستیم، بیان داشت: در مورد جام زنده‌رود با توجه به مشکلاتی که هیأت شنا دارد، پس از ده سال میزبانی را گرفتیم و معتقدیم در بخش بانوان کارهای زیادی می‌توان انجام داد.
وی اذعان داشت: به صورت تکی نمی‌توانیم در مسابقات بین‌المللی برگزار کنیم اما با تعاملاتی که با فدراسیون و اداره کل ورزش و جوانان داریم، امیدواریم بتوانیم مسابقات جام زنده‌رود آقایان را به صورت بین‌المللی برگزار کنیم.
سرپرست هیأت‌ شنای استان گفت: از زمانی که به هیأت شنای استان اصفهان آمد‌ه‌ام، از دوستانی استفاده کردیم که بار فنی و علمی بالایی داشته‌اند؛ همچنین با همکاری‌هایی صورت گرفته استخرهای خوبی را در اختیار گرفته‌ایم تا بتوانیم هر روز هفته تمرین داشته باشیم.
وی ادامه داد: از اول سال بسیار تلاش کردیم برای تیم واترپلو اسپانسر بگیریم اما از آن‌جایی که هیأت‌ها نمی‌توانند به طور مستقیم در مسابقات لیگ برتر تیم‌داری کند، این تیم را به مجموعه استخر انقلاب سپردیم.
کیانی‌والا تأکید کرد: برای آینده برنامه داریم که در سه سال اعضای تیم واترپلوی اصفهان همه اصفهانی باشند؛ خود هیأت آستین بالا زده است و اگر اسپانسر حمایت کند، قطعاً حمایت می‌کنیم.
وی ابراز کرد: این هیأت در بخش بانوان و آقایان از ورزشکاران حمایت می‌کند و در حالی که یک هیأت است اما چهار رشته ورزشی را شامل می‌شود.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اعلام حدنصاب‌ها و بازه زمانی کسب رکورد تیم ملی شنا برای رقابت‌های آسیایی و جهانی ۱۴۰۵

کادر فنی تیم ملی شنا به‌منظور حضور قدرتمند در مسابقات آسیایی و جهانی، حدنصاب‌های فنی و بازه‌های زمانی کسب رکورد برای انتخاب و اعزام شناگران به رقابت‌های بین‌المللی سال ۱۴۰۵ را اعلام کرد.

پایان مرحله دوم بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای باشگاه‌های کشور با صدرنشینی نفت تهران / موج مشهد و فجر شاهرود در جایگاه دوم و سوم

مرحله دوم از بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای باشگاه‌های کشور در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد و تیم نفت تهران به صدرنشینی خود ادامه داد.

پایان هفته هشتم لیگ برتر واترپلو با نبرد نفس‌گیر آبادان و امیدیه

هفته هشتم سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو کشور با برگزاری دیدار مهیج و پرگل تیم‌های پالایش نفت آبادان و نفت و گاز امیدیه به ایستگاه پایانی رسید؛ مسابقه‌ای نزدیک که تا ثانیه‌های پایانی با رقابتی فشرده دنبال شد و جذاب‌ترین بازی این هفته را رقم زد.