بیانیه فدراسیون ورزش‌های آبی به مناسبت روز جهانی قدس

فدراسیون ورزش‌های آبی از تمام قهرمانان، مربیان، ورزشکاران و علاقه‌مندان این رشته دعوت می‌کند تا در کنار جامعه بزرگ ورزش، حضوری پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس داشته باشند.

متن بیانیه فدراسیون ورزش‌های آبی به شرح زیر است:

حضور پر شور و شعور در راهپیمایی روز جهانی قدس، تنها یک حرکت نمادین نیست؛ بلکه پیامی روشن از همراهی ما با مردم مظلوم فلسطین و دفاع از قدس شریف است. ما در کنار یکدیگر، بر ارزش‌هایی که ریشه در آرمان‌های امام خمینی (ره) و اندیشه‌های مقام معظم رهبری دارد، ایستاده‌ایم.

ورزش، تنها رقابت در آب نیست؛ بلکه میدان ایستادگی، غیرت و حمایت از حق نیز هست. با هم، گام برمی‌داریم تا صدای عدالت خاموش نشود.

جامعه ورزش‌های آبی، همدل و مصمم، در کنار سایر ورزشکاران و ملت بزرگ ایران، حضوری گسترده، پرشور و یکپارچه در این راهپیمایی خواهد داشت و بار دیگر اتحاد و عزم راسخ خود را به نمایش خواهد گذاشت.

image_printپرینت مطلب

دیدار رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با معاون شرکت فولاد مبارکه اصفهان و رییس امور ورزش شرکت فولاد مبارکه و تقدیر از مجموعه شنای فولاد

در ادامه سفر به استان اصفهان، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مسئولان این فدراسیون با حضور در شرکت فولاد مبارکه، از مراکز تخصصی شنای این مجموعه بازدید و با معاون و مدیران ورزشی آن دیدار و گفت‌وگو کردند.

سفر رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی به اصفهان با محوریت بررسی ظرفیت‌های میزبانی رقابت‌های ملی و بین‌المللی شنا و واترپلو

در راستای تقویت نقش استان اصفهان در میزبانی رویدادهای ملی و بین‌المللی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی کشور با حضور در این استان از امکانات، ظرفیت‌ها و برنامه‌های تخصصی هیات ورزش‌های آبی بازدید و در نشست‌هایی تخصصی، مهم‌ترین مسائل و فرصت‌های پیش‌رو را مورد بررسی قرار داد.

دیدار مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و محسن رضوانی در خصوص استخر آزادی و محل احداث کمپ ورزش‌های آبی

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در دیداری که صبح امروز صورت گرفت، پیرامون استخر قهرمانی مجموعه وررشی آزادی و همچنین محل احداث کمپ ورزش‌های آبی گفتگو کردند.