بیداریان: شاهد استقبال خانواده‌ها از طرح استعدادیابی ورزش‌های آبی فدراسیون شنا هستیم

دبیر فدراسیون شنا : طرح استعداد یابی فدراسیون شنای کشور، بخوبی در راستای برنامه "شنا برای همه " فدراسیون جهانی  قرار دارد.

مسعود موسوی/

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ با آغاز ثبت نام توسط فدراسیون شنا از گروه‌های سنی پایه، جهت استعدادیابی در زمینه ورزش های آبی شنا، شیرجه و واترپلو، گفتگویی با هادی بیداریان دبیر این فدراسیون پیرامون روند اجرایی و استقبال خانواده ها از این طرح و سایر مطالب مرتبط با فدراسیون شنا انجام گرفت.

وی در ابتدای گفتگو با اشاره با افت شدید جریان جذب گروهای سنی پایه در رشته‌های آبی به دلیل بیماری کرونا گفت: متاسفانه در سال های درگیری کشور با این بیماری منحوس، زنجیره کشف استعدادها برای پشتوانه سازی در تیم های ملی شنا، شیرجه و واترپلو قطع شد و ما زمانی آماده از سرگیری مجدد طرح ها استعدادیابی ورزشهای آبی شدیم که با افزایش دو ساله سن گروهای سنی پایه به دلیل کرونا مواجه شده و یک نسل را در این ارتباط از دست دادیم.

بیداریان ادامه داد: مسئولان فدراسیون شنا بی صبرانه منتظر بودند تا در اولین فرصت فرآیند استعدادیابی را مجددا آغاز کنند که با موافقت ناظرین وزارت بهداشت مبنی بر آغاز فعالیت استخرها در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۰، این حرکت شروع شد اما باز به دلیل نگرانی خانواده ها از درگیری فرزندان آنها با ویروس کرونا، این حرکت بازدهی زیادی نداشت و انتظارات فدرسیون برآورده نشد تا اینکه با آغاز سال۱۴۰۱ اشتیاق خانواده‌ها برای حضور فرزندان آنها در رشته های ورزش های آبی افزایش یافت که در این راستا، فدراسیون شنا طی یک برنامه علمی و حساب شده طرح استعدادیابی خود را در رشته های شنا، شیرجه و واترپلو برای پسران و دختران اعلام کرد که ثبت نام و تست استعدادیابی آنها در تاریخ های اعلام شده در حال اجرا بوده و خوشبختانه این برنامه با استقبال خوب خانواده های تهرانی مواجه شده است.

هادی بیداریان سپس در رابطه با محدود بودن زمان انجام تست‌های استعدادیابی، تعدد مراجعین و همچنین گسترش این طرح در سایر استانهای کشور گفت: ما این آمادگی را داریم تا با ادامه روند خوب استقبال از طرح استعدادیابی، زمان انجام این تست را افزایش داده و تمدید کنیم، از سوی دیگر با توجه به مکلف شدن تمامی استخرهای سراسر کشور به تاسیس مدارس شنا و ثبت این مدارس در سامانه فدراسیون، طرح  استعدادیابی را تحت نظر کمیته های فنی فدراسیون در سطح کشور گسترش دهیم.

دبیر فدراسیون شنا سپس در رابطه با مجریان برگزاری تست‌های استعدادیابی گفت: گروهی متشکل از نه نفر از کارشناسان فنی و زبده فدراسیون تحت نظر حشمت الله اجاق یکی از باتجربه ترین و با سابقه ترین مربیان ورزشهای آبی فدراسیون، این طرح استعدادیابی را انجام میدهند. افراد انتخاب شده توسط این گروه، طی یک پروسه سه ماهه در فصل تابستان آموزش های اولیه و تخصصی را فرا خواهند گرفت، سپس تعیین سطح شده و به عنوان پشتوانه و آینده سازان تیم های ملی شنا، شیرجه و واترپلو تحت آموزش های تکمیلی توسط مربیان تیم های ملی در سطوح پایه، قرار میگیرند و در بعد قهرمانی نیز فعال خواهند شد.

حضور حسین المسلم ریاست فدراسیون جهانی شنا در تهران و دیدار وی با مسئولان فدراسیون شنا یکی دیگر از مسائل مطروحه با هادی بیداریان دبیر فدراسیون شنا بود که وی در این ارتباط گفت: همانگونه که مطلع هستید حسین المسلم به عنوان ریاست فدراسیون جهانی شنا طرح “شنا برای همه” را در صدر برنامه‌ی خود قرار داده است و به منظور ملاقات با مسئولان  ورزشی کشور جهت اجرایی کردن این طرح در ایران حضور یافت. خوشبختانه این سفر ورزشی زمانی شکل گرفت که فدراسیون برنامه استعدادیابی و انجام تست‌های اولیه خود را در گروه‌های سنی پایه آغاز کرده بود. طرحی که بخوبی در راستای برنامه “شنا برای همه” فدراسیون جهانی  قرار گرفت و طبق گفتگوهای انجام شده بین طرفین مقرر شد هر دو طرح به موازات هم جلو رفته و به اهداف در نظر گرفته شده در  سطوح جهانی و  منطقه ای برسند.

هادی بیداریان در ادامه گفتگو به برگزاری جشنواره های شنا اشاره کرد و گفت: در تداوم برنامه تدوین شده در جهت برگزاری تست‌های استعدادیابی و آموزش به نوجوانان دختر و پسر گروهای سنی پایه، در نظر داریم که هر ۴۵ روز، یک جشنواره بین نوجوانان و جوانان فعال در دو استخر قهرمانی مجموعه آزادی و ۹ دی مجموعه شیرودی برگزار کنیم، سپس از طریق مدارس شنا موجود در سطح کشور، این جشنواره ها را  در تمامی استانها هم برگزار کرده و به این طریق حرکتی جدی در جهت  ارزیابی ورزشکاران و ایجاد انگیزه رقابتی در آنها شکل دهیم.

دبیر فدراسیون شنا در پایان گفتگو در رابطه با ارتقا سطح مربیگری ورزشهای آبی گفت: تاسیس بیش از صد مدرسه شنا در سطح کشور و استقبال خوب از طرح‌های استعدادیابی، فدراسیون شنا را ملزم کرد که در کنار این طرح، ارتقا سطح علمی و فنی مربیان وزشهای آبی درگروهای سنی پایه را  نیز در دستور کار قرار دهد و در این رابطه طبق گفتگو با حسین المسلم ریاست فدراسیون جهانی قرار شد که مدرسین صاحب نام بین المللی در ایران حضور یابند و ضمن تبادل نظر با مربیان مطرح داخلی، زمینه ارتقا سطح مربیگری رشته‌های آبی را در کشور فراهم کنند تا انشالله به این طریق، در آینده نزدیک شاهد افتخار آفرینی نوجوانان و جوانان فعال در رشته های آبی کشور در رقابت های برون مرزی باشیم.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

چهارمی تیم ملی واترپلوی ایران در کاپ جهانی دیویژن ۲/ شکست ثانیه‌های پایانی مقابل چین در دیدار رده‌بندی 

تیم ملی واترپلوی ایران در دیدار رده‌بندی کاپ جهانی  دیویژن ۲ در یک مصاف بسیار نزدیک مقابل چین، ۱۲-۱۱ بازی را واگذار کرد و با وجود شایستگی از کسب عنوان سومی این رقابتها بازماند.