تبریک کمیته ملی المپیک به افتخار آفرینی واترپلو در آسیا

کمیته ملی المپیک افتخار آفرینی تیم ملی واترپلو در رقابت های قهرمانی آسیا، صعود به فینال و کسب عنوان نایب قهرمانی آسیا را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ در متن پیام تبریک فوق آمده است:درخشش تیم ملی واترپلو مردان در رقابتهای قهرمانی آسیا و شکستن طلسم ۲۸ ساله، روند رو به رشد این فدراسیون را نشان داده و پیروزی برابر حریفان قدرتمند آسیایی و صعود به فینال و کسب عنوان نایب قهرمانی این مسابقات را به مسئولین زحمتکش فدراسیون،کادر فنی و افتخار آفرینان عزیز تبریک گفته و برای مجموعه ورزش کشور در دیگر رقابت های پیش رو بخصوص رقابت های کسب سهمیه المپیک و بازیهای آسیایی هانگژو آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.