تلاش شناگران در سایه کم‌لطفی‌ها/افزایش امیدها برای المپیک

کاروان شنا ایران در دهمین دوره مسابقات رده‌های سنی آسیا خوش درخشید تا امیدها برای کسب سهمیه المپیک قوت گیرد.

ساناز سلیمان آبادی/
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ خبرگزاری مهر نوشت: دهمین دوره مسابقات شنا قهرمانی آسیا، رده‌های سنی به میزبانی هند برگزار شد و کاروان شنا ایران با ترکیب مهدی انصاری، بنیامین قره حسنلو، سینا غلامپور، علیرضا یاوری، مهرشاد افقری، متین بالسینی، متین سهران، پوریا رسایی، علی جعفری و محمد حسن شکری عازم رقابت‌ها شد.

ملی پوشان شنا ایران در حالی عازم رقابت‌ها شدند که از ابتدای سال دردسرهای زیادی بر سر راه آنها درباره استخر آزادی تنها استخر استاندارد کشور وجود داشت. شناگران ایران با حداقل امکانات موجود در سال منتهی به کسب سهمیه المپیک تمام عزم خود را جزم کرده‌اند تا با کسب سهمیه راهی المپیک ۲۰۲۰ شوند.

آوردگاهی که رشته پایه‌ای شنا از تاثیرگذارترین و یکی از پر مدال ترین رشته ورزشی برای کاروان های ورزشی سایر کشورها محسوب می‌شود. در این شرایط ملی پوشان شنا ایران با تلاش ستودنی خود در صدد هستند تا با کسب سهمیه راهی توکیو شوند.

تیم ملی شنا که نهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا، رده های سنی را به دلیل صادر نشدن بلیت هواپیما و مخالفت با اعزام زمینی به دلیل امنیت بازیکنان از دست داد پس از یک دوره غیبت راهی هند شد. ملی پوشان شنا ایران در این دوره از مسابقات موفق به کسب ۳ مدال برنز و یک مدال نقره تیمی شدند که در مقایسه با هشتمین دوره مسابقات که به میزبانی تایلند برگزار شد تفاوتی نداشت( شناگران ایران در تایلند نیز سه مدال برنز و یک مدال نقره کسب کردند). چهار رکورد ملی در این دوره  و ۷ رکورد در دوره قبل حضور شناگران ایران شکسته شد اما وجه تمایز این دوره با دوره‌های قبلی مسابقات رده سنی قهرمانی آسیا که باعث دو چندان شدن ارزش مدال شناگران ایران شد کسب سهمیه المپیک بود.

با توجه به کسب سهمیه در این دوره از رقابت‌ها کشورها با بهترین‌های خود در مسابقات شرکت کردند و به همین دلیل کسب مدال و رکورد شکنی ملی پوشان شنا دارای اهمیت است .

محسن سمیع زاده، مدیر فنی تیم های ملی شنا پیش از اعزام به مسابقات در گفتگو با مهر اعلام کرد که پیک ملی پوشان برای این مسابقات نیست و شناگران برای اسفند ماه، مسابقات کسب سهمیه آماده می‌شوند. مدال های ارزشمند شنا ایران  و رکورد شکنی‌ها در این مسابقات امیدها را زنده کرد تا ملی پوشان با کسب سهمیه راهی المپیک شوند. در المپیک ریو آریا نسیمی شاد با وایلد کارت موفق به حضور در المپیک شد و حال برنامه کادرفنی شنا کسب سهمیه است.

کاروان شنا بدون استقبال حتی یک مسئول

کاروان شنا ایران پس از کسب ۳ مدال برنز و یک نقره و شکستن چهار رکورد ملی در حالی روز یکشنبه وارد ایران شد که هیچ مسئولی به استقبال آنها نرفت تا کم توجهی مسئولان به شنا بیش‌تر از گذشته به چشم آید. شنا رشته پایه‌ای است که نیازمند امکانات و توجه بسیار مسئولان است تا با وجود استعدادهایش بتواند روزی در بازی‌های آسیایی و المپیک کمک حال کاروان ایران باشد اما در حال حاضر در سایه بی توجهی‌ مسئولان و در سکوت به فعالیتش ادامه می‌دهد.

* مدال آوران و رکورد شکنی شناگران ایران در دهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا – رده های سنی

ردیف  شناگر  مدال  رکورد
۱  تیم بزرگسال(مهدی انصاری، بنیامین قره حسنلو، سینا غلامپور، علی رضا یاوری) در ماده ۴ در ۱۰ متر آزاد  نقره  ۳ دقیقه و ۲۸ ثانیه و ۴۶ صدم ثانیه
۲  بنیامین قره حسنلو، بزرگسالان، ماده ۵۰ آزاد  برنز  ۲۳ ثانیه و ۲۳ صدم ثانیه
۳  علی جعفری، رده سنی ۱۷ -۱۵، ماده های ۱۵۰۰ و ۸۰۰ متر آزاد  برنز  ۱۶ دقیقه و ۹ ثانیه و ۷۲ صدم ثانیه
۴  مهدی انصاری، بزرگسالان، ۵۰ متر پروانه  برنز  ۲۴ ثانیه و ۷۷ صدم ثانیه
ردیف  شناگر  ماده  رکورد قبلی  رکورد جدید
۱  علی جعفری  ۴۰۰ متر آزاد  ۴ دقیقه و ۸ ثانیه و ۴۲ صدم ثانیه  ۴ دقیقه و ۷ ثانیه و ۷۳ صدم ثانیه
۲  متین سهران  ۲۰۰ متر آزاد  ۱ دقیقه و ۵۵ ثانیه و ۶۵ صدم قانیه  ۱ دقیقه و ۵۵  ثانیه و ۱۲ صدم ثانیه
۳  علی جعفری  ۱۵۰۰ و ۸۰۰ متر آزاد  ۱۶ دقیقه و ۲۹ ثانیه و ۲۶ صدم ثانیه/

۸ دقیقه و ۳۲ ثانیه و ۲ صدم ثانیه

 ۱۶ دقیقه و ۹ ثانیه و ۷۲ صدم ثانیه /

۸ دقیقه و ۳۱ ثانیه و ۱۵صدم ثانیه

۴  متین سهران  ۵۰ متر پروانه  ۲۴ ثانیه و ۸۹ ثدم ثانیه  ۲۴ ثانیه و ۸۲ صدم ثانیه
image_printپرینت مطلب