قائم مقام فدراسیون

یاقوتی: جای نگرانی نیست

قائم مقام فدراسیون می گوید به لحاظ سخت افزاری تمام کارها انجام شده و نگرانی در این رابطه نیست.

به گزارش روابط عمومی فدارسیون شنا،شیرجه و واترپلو، احمد یاقوتی درباره وضعیت امکانات سخت افزاری برای میزبانی از رقابت های توسعه جهانی واترپلو، توضیح داد: استخر تمرینی تیم ها تا فردا آب ریزی می شود. اسکوربرد استخر ۹ دی نیز نصب شده است و نمایندگان شرکت TETA شنبه به چهار منشی ایرانی، نحوه کار با اسکوربردها را آموزش خواهند داد.

قائم مقام فدراسیون همچنین درباره سیستم برق و صوت استخر نیز گفت: سیم کشی انجام شده و برق هم هجدهم وصل می شود. اما برای سیستم صوت هنوز تصمیم گیری نکرده ایم که تجهیزات آن را بخریم یا اجاره کنیم. البته موضوع سختی هم نیست. مهم ترین کار، سیستم برق بود که خدا را شکر به موقع انجام شد.

یاقوتی در پایان خاطرنشان کرد: در مسائل سخت افزاری نگرانی نداریم و فدراسیون تمام تلاشش را می کند تا این میزبانی به نحو احسن صورت پذیرد. امیدواریم مسابقات با قهرمانی تیم ملی ایران هم به پایان برسد.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.