تکلیف قهرمان لیگ شنا مشخص می شود

مرحله چهارم و پایانی لیگ شنا فردا پنجشنبه ۱۵ اسفندماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مرحله چهارم و پایانی لیگ شنا ۱۵ و ۱۶ اسفندماه در استخر قهرمانی آزادی تهران برگزار می شود. تیم های شهید شهبازی زنجان، نفت تهران، چوکا تالش، بانک حکمت ایرانیان ارتش، سرزمین موج های آبی مشهد، مقاومت بسیج، نفت امیدیه و ناجیان راستین البرز در این رقابت ها حضور دارند.

*مجموع امتیازات تیم ها تا قبل از مرحله پایانی:
۱ موج های آبی مشهد با کسب ۶۷۴ امتیاز در مرحله سوم، مجموع: ۲۰۰۲
۲ مقاومت با کسب ۶۰۲ امتیاز در مرحله سوم، مجموع: ۱۷۸۹
۳ نفت تهران با کسب ۴۰۴ امتیاز در مرحله سوم، مجموع: ۱۲۵۸
۴ بانک حکمت ایرانیان ارتش با کسب ۲۹۶ امتیاز در مرحله سوم، مجموع: ۱۰۶۵
۵ ناجیان راستین البرز با کسب ۳۲۱ امتیاز در مرحله سوم، مجموع: ۹۷۲
۶ چوکا ا کسب ۳۳۰ امتیاز در مرحله سوم، مجموع: ۹۱۶
۷ شهبازی زنجان با کسب ۲۶۹ امتیاز در مرحله سوم، مجموع: ۷۴۹
۸ نفت امیدیه با کسب ۲۰۸ امتیاز در مرحله سوم، مجموع: ۴۰۶

انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

دیدار رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با معاون شرکت فولاد مبارکه اصفهان و رییس امور ورزش شرکت فولاد مبارکه و تقدیر از مجموعه شنای فولاد

در ادامه سفر به استان اصفهان، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مسئولان این فدراسیون با حضور در شرکت فولاد مبارکه، از مراکز تخصصی شنای این مجموعه بازدید و با معاون و مدیران ورزشی آن دیدار و گفت‌وگو کردند.

سفر رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی به اصفهان با محوریت بررسی ظرفیت‌های میزبانی رقابت‌های ملی و بین‌المللی شنا و واترپلو

در راستای تقویت نقش استان اصفهان در میزبانی رویدادهای ملی و بین‌المللی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی کشور با حضور در این استان از امکانات، ظرفیت‌ها و برنامه‌های تخصصی هیات ورزش‌های آبی بازدید و در نشست‌هایی تخصصی، مهم‌ترین مسائل و فرصت‌های پیش‌رو را مورد بررسی قرار داد.

دیدار مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و محسن رضوانی در خصوص استخر آزادی و محل احداث کمپ ورزش‌های آبی

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در دیداری که صبح امروز صورت گرفت، پیرامون استخر قهرمانی مجموعه وررشی آزادی و همچنین محل احداث کمپ ورزش‌های آبی گفتگو کردند.