تیم ملی شنای ایران با ٨ شناگر راهی کوالالامپور شد

تیم ملی شنای ایران برای شرکت در مسابقات کاپ آزاد مالزی و انتخابی المپیک لندن شب گذشته عازم کوالالامپور مالزی شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، تیم ملی شنای ایران با هشت شناگر و ترکیبی جوان در رقابت های شنای کاپ آزاد مالزی که از ١٣ لغایت ١۶ اردیبهشت ماه در کوالالامپور برگزار خواهد شد، شر کت می کند.

بر این اساس از سوی کادر فنی اسامی شناگران اعزامی به این مسابقات به این شرح اعلام شد: ١- محمد بیداریان ٢- احمدرضا جلالی ٣- پوریا مالدار قصری ۴- امیر محمد شجاعی فر ۵- افشین عسگری ۶- آرین اولیایی ٧- آرشام میرزایی ٨- سروش خواجگی.

تیم شنای کشورمان را یورگ وویت و خشایار حضرتی به عنوان مربیان و اعضای کادر فنی همراهی می کنند.

خاطر نشان می شود این رقابتها حکم مسابقات ورودی المپیک را دارد و نفراتی که بتوانند به رکورد های اعلام شده از سوی فدراسیون جهانی شنا (فینا) دست یابند جواز حضور در رقابتهای المپیک ٢۰١٢ لندن را کسب خواهند کرد.

image_printپرینت مطلب

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.