تیم پرداخت امن پاسارگاد قهرمان لیگ دسته اول واترپلوشد

تیم پرداخت امن پاسارگاد با قهرمانی در لیگ دسته اول واترپلوبه رقابتهای لیگ برتر صعود کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، مسابقات لیگ دسته اول واترپلو باشگاههای کشور که از روز دوشنبه اول اسفند ماه با حضور ١۰ تیم در دو گروه پنج تیمی در استخر مجموعه ورزشی آزادی تهران آغاز شده، جمعه با برگزاری دیدارهای فینال ورده بندی به پایان رسید و طی آن تیم پرداخت امن پاسارگاد ١١بر٨ صنعت نفت آبادان را شکست داد و ضمن قهرمان این مسابقات به رقابتهای لیگ برتر صعود کرد، در دیدار رده بندی نیز صدرا تبریز١١بر١۰ استخر دانشگاه شریف را مغلوب کرد و بروی سکوی سوم قرار گرفت. تیمهای استخر دانشگاه صنعتی شریف،بشرا کرمان،اعتماد کرمانشاه،انقلاب فارس ونفت تهران نیز عناوین چهارم تا هشتم این رقابتها را به خود اختصاص دادند.
مراسم اختتامیه و اهداء جوایز تیم های برتر بیست و یکمین دوره مسابقات لیگ برتر واترپلو بعد از ظهر دیروز جمعه با حضور مسولان فدراسیون شنا، محسن رضوانی سرپرست امور دبیری فدراسیون، محسن سمیع زاده مدیر اجرایی فدراسیون، رومن پولاچیک سرمربی اسلواکی تیم ملی و کامبیز رخشانی مهر مربی تیم ملی واترپلو و جمعی از پیشکسوتان این رشته در استخرا قهرمانی ورزشگاه آزادی تهران برگزار و جام و جوایز به تیم های برتر اهداء شد.

image_printپرینت مطلب

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.

تحلیلی از جایگاه بین المللی ورزش‌های آبی

جدیدترین کرسی بین المللی کسب شده برای ورزش ایران، مهمترین کرسی به دست آمده در دو دهه اخیر به حساب می‌آید که برای ماندگاری و حتی توسعه آن باید برنامه داشت و «حمایت» کرد تا مفت از دست نرود.