جام خلیج فارس

تیم ۲۹بهمن الف صدرنشین دور رفت لیگ شنای استانی بانوان آذربایجان شرقی شد

دور رفت لیگ شنای استانی بانوان به مناسبت گرامیداشت ایام ا.. مبارک دهه فجر با حضور 7 تیم در قالب 103 شناگر در استخر میرداماد تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ دور رفت لیگ شنای استانی بانوان به مناسبت گرامیداشت ایام ا.. مبارک دهه فجر با حضور ۷ تیم در قالب ۱۰۳ شناگر در استخر میرداماد تبریز برگزار شد.
تیم های لیگ شنا را شهرستان های مراغه، شبستر و پتروشیمی تبریز،پالایشگاه تبریز، میرداماد و تیم های ۲۹بهمن الف و ب تشکیل دادند. بعد از رقابت های تنگاتنگ و برگزاری ۳۸ماده انفرادی و ۶ ماده تیمی ، تیم ۲۹بهمن الف با کسب ۱۴۶۲ صدرنشین شد و پالایشگاه با ۱۰۷۱ امتیاز در رده دومی ایستاد. تیم ۲۹بهمن ب با ۱۰۴۷ امتیاز در رده سومی ایستاد. همچنین تیم های میرداماد، پتروشیمی، شبستر و مراغه در رده های بعدی قرار گرفتند.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.