ثبت نام دوره بازآموزی ویژه مربیان درجات ۳ شنا در سال ۱۳۹۹

قابل توجه مربیان درجه 3 شنای سراسر کشور که از دوره های بازآموزی استان خود جامانده اند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ کمیته آموزش فدراسیون شنا آخرین دوره بازآموزی ویژه مربیان درجات ۳ شنا را در سال ۱۳۹۹ برگزار خواهد کرد. این دوره به صورت مجازی و آنلاین روز چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه ۹۹ از ساعت ۹:۳۰لغایت ۱۵:۳۰ برگزار می شود.

کلیه مربیان درجه۳ سراسر کشور که از بازآموزی شنا استان خود جامانده اند می توانند در این کلاس که در سامانه بارگذاری شده ثبت نام نمایند.(htpps://register.irsf.ir)

مربیان درجات ۲و۱  از ثبت نام در این بازآموزی خودداری نمایند.

صدور گواهینامه بر اساس ۷۰ درصد حضور مدرس درکلاس معادل حداقل ۴ ساعت خواهد بود این دوره فقط برای مربیان درجه ۳ شنای سراسر کشور است.

 

مراحل ثبت نام:

ابتدا مربیان باید در سامانه آموزش فدراسیون (https://register.irsf.ir) ثبت نام کرده(ایجادحساب کاربری) و مشخصات و مدارک خود را در پروفایل شخصی اشان تکمیل کنند.

سپس کارت درجه ۳شنای خود را در بخش درخواست تایید سوابق بارگذاری کنند.

بعد از تایید مدرک مربیگری از مسیر دوره های اصلی؛ بازآموزی درجه ۳ فدراسیون (مربوط به ۲۹بهمن) را انتخاب و شهریه کلاس را از طریق پرداخت الکترونیکی واریز نموده و ثبت نام نمایید.

در روز کلاس کافی است از طریق آدرس سامانه آموزش مجازی فدراسیون شنا(https://swim1399.ir) اقدام کرده و برای ورود به اتاق بازآموزی ها ؛ کدملی خود را به انگلیسی بعنوان نام کاربری و گذرواژه وارد کنید.

برای ثبت نام در این دوره ملزم به ثبت کارت مربیگری درجه ۳ شنا در درخواست ثبت سوابق می باشید.(اگر از قبل ثبت شده دارید نیاز به تکرار این کار نیست).

ثبت نام برای تمامی مربیان شنا درجات ۳شنای استانهای سراسر کشور مجاز و آزاد است.

ساعت ۲۰:۳۰ الی ۲۱:۰۰ روز سه شنبه ۲۸ بهمن ماه نیز اتاق بازآموزی برای تست ورود و خروج و صحت صدا و تصویر ثبت نام کنندگان، باز وفعال خواهد بود.

کلاس از ساعت ۹ صبح از طریق آدرس (https://swim1399.ir) قابل ورود برای ثبت نام کنندگان است. ربات سامانه در طول کلاس-۹:۳۰ الی ۱۵:۳۰- حضور افرادرا (به ساعت و دقیقه) تعیین می‌کند.

در صورت تمایل به شرکت در دوره با توجه به اینکه آخرین دوره بازآموزی مربیان درجه ۳ توسط فدراسیون شنا خواهد بود و با توجه به ظرفیت محدود کلاس لطفا ثبت نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنید.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.