جدال چشم بادامی‌ها برای کسب تنها سهمیه قاره کهن

با پیروزی دور از انتظار چین مقابل قزاقستان، برنده دیدار ژاپن و چین تنها نماینده قاره آسیا در المپیک ریو را مشخص می‌کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ رقابت های واترپلوی انتخابی المپیک ریو ۲۰۱۶ از چهارشنبه (۲۵ آذر ۱۳۹۴) در کشور چین آغاز شده است. در چهارمین روز این مسابقات تیم ملی ایران با قرعه استراحت روبرو شده بود. در مهم‌ترین دیدار چینی‌ها هرچه در توان داشتند را به نمایش گذاشتند و با حساب ۱۰ بر ۸ قزاقستان مدعی را مغلوب کردند. در دیگر دیدار امروز (شنبه) هم ژاپن ۳۱ بر یک عربستان سعودی را شکست داد.

با کسب این نتایج، برنده بازی دو تیم ژاپن و چین تنها نماینده واترپلو قاره کهن در المپیک خواهد بود. هردوی این تیم‌ها سه پیروزی دارند و در صورت موفقیت در تک دیدار باقی مانده به المپیک ریو راه خواهند یافت.

 

برنامه بازی های آخرین روز مسابقات انتخابی المپیک- فوژان ۲۰۱۵:

  • ایران – قزاقستان
  • چین – ژاپن

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.