جلسه ستاد راهبردی فینا ترافی با صدا و سیما

ستاد راهبردی مسابقات فینا ترافی و نائب رئیس فینا جلسه ای را با صدا و سیمایی ها برگزار می کنند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو، ستاد راهبردی مسابقات فینا ترافی و مسئولان فدراسیون از ساعت ۱۱ امروز(چهارشنبه) جهت هماهنگی امور مربوط به پخش تلویزیونی مسابقات توسعه جهانی مطابق با استانداردهای فینا( فدراسیون جهانی) جلسه ای را با مسئولان سازمان صدا و سیما برگزار می کنند. میرحسینی مدیر شبکه سوم سیما، قاسمی مدیر رادیو ورزش و برخی دیگر از مسیولان ارشد صدا و سیما در این نشست حضور خواهند داشت.

با توجه به اهمیت این موضوع  دکتر نصرالله سجادی معاونت ورزش قهرمانی وزارت ورزش و مازیار ناظمی مدیر کل مرکز اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان شخصا بر روند پخش تلویزیونی مسابقات نظارت می کنند.

همچنین خسرو امینی نائب رئیس  کمیته فنی واترپلو فینا، برای ارایه بسته پیشنهادی فدراسیون جهانی درباره چگونگی پخش بازی ها در این جلسه شر کت می کند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.