جلسه مدیر کل امور فرهنگی وزارت ورزش با مسئولان فدراسیون

امروز(سه‌شنبه) با حضور مدیرکل امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در فدراسیون شنا نشستی در خصوص مباحث فرهنگی ورزشی مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ امروز (سه‌شنبه) با حضور جعفر سطوتی مدیرکل امور فرهنگی وزارت ورزش، محسن رضوانی  رییس و فرید فتاحیان دبیرکل فدراسیون شنا نشستی پیرامون برنامه‌های فرهنگی فدراسیون در رویدادهای ورزشی پیش رو برگزار شد.

در این جلسه جعفر سطوتی مدیر کل امور فرهنگی وزارت ورزش با قدردانی از فعالیت های فدراسیون شنا بر لزوم توجه هرچه بیشتر بر مفاهیم فرهنگی نظیر اخلاق مداری در ورزش، فرهنگ پهلوانی و مسئولیت اجتماعی در ورزش تاکید شد. همچنین محسن رضوانی رییس فدراسیون شنا از امادگی خود برای سرمایه گذاری در حوزه فرهنگی ورزش خبر داد و فتاحیان دبیر کل نیز با پیشنهاد استفاده از یک روانشناس ورزشی برای هر تیم اولویت فدراسیون را تلاش در جهت توسعه فعالیت های فرهنگی در اردوهای تیم ملی و مسابقات کشوری و بین المللی عنوان کرد.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.