جلسه کمیته استعدادیابی فدراسیون برگزار می شود

جلسه کارگروه استعدادیابی فدراسیون از ساعت 9 صبح روز 15 آذر با حضور روسای کمیته ها برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محسن سمیع زاده از اعضای کارگروه استعدایابی فدراسیون و روسای کمیته ها برای ارائه گزارش اقدامات مرتبط در هشت ماه نخست سال ۱۳۹۴ دعوت کرد. این جلسه از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۴ در محل فدراسیون تشکیل می شود.

فرشاد کرمی( رئیس کمیته فنی شنا)، محمود آرامی(رئیس کمیته فنی شیرجه)، نادر  غفوری( رئیس کمیته فنی واترپلو) و ایمان رحیمی(سرپرست کمیته آموزش فدراسیون) به این نشست دعوت شده اند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

سرپرست فدراسیون ورزش های آبی:زیرساخت ناکافی چالش اصلی ورزش‌های آبی است / البرز از قطب های شنا کشور است

سرپرست فدراسیون شنا در مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های آبی استان البرز بر اهمیت حمایت از ورزشکاران و مربیان، استفاده بهینه از ظرفیت‌های استان و ارتقای زیرساخت‌ها برای پیشرفت ورزش‌های آبی تأکید کرد.

وهاب‌الدین گودرزی رئیس هیئت ورزش‌های آبی البرز شد

مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های آبی استان البرز، با حضور محسن سمیع‌زاده، سرپرست فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزار شد و طی آن، وهاب‌الدین گودرزی با کسب تمامی آراء به عنوان رئیس جدید این هیئت برای چهار سال آینده منصوب شد.