جلسه کمیته فنی و قرعه کشی یکشنبه برگزار می شود

جلسه کمیته فنی و قرعه کشی مسابقات واترپلوی جام باشگاه های آسیا از ساعت 14 فردا (یکشنبه) در هتل مارلیک تهران برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ پس از ورود همه تیم های خارجی به کشور در روزهای شنبه تا دوشنبه هفته جاری، جلسه کمیته فنی دهمین دوره مسابقات واترپلوی جام باشگاه های آسیا از ساعت ۱۴ فردا (یکشنبه)، با حضور مسئولان برگزاری ، نمایندگان تیم های حاضر ، داوران و … در هتل مارلیگ تهران برگزار می شود.

طبق اعلام قبلی قرار است تا در این جلسه قرعه مسابقات و برنامه بازی ها مشخص شود.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.