جواد پذیرفته مسئول رسیدگی به امور هیات های استانی شد

محسن رضوانی طی حکمی جواد پذیرفته را مسئول رسیدگی به امور هیات های استانی کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ به دستور محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا جواد پذیرفته مسئول رسیدگی به امور هیات های استانی شد .
در حکم وی آمده است:
احتراماً نظر به تجارب و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ بعنوان مسئول رسیدگی به امور هیأتهای استانی منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از نیروهای متعهد و با برنامه ریزی و هماهنگی مقتضی در جهت حسن اجرای امور محوله از جمله:
۱- تشکیل کمیته امور استانها با حضور افراد لایق و با تجربه
۲- مستندسازی داشته های سخت افزاری و نرم افزاری هر استان
۳- بررسی عملکرد فنی و اجرائی هیأتهای استانی مختلف
۴- ارتباط تنگاتنگ با رؤسای هیأتهای استانی و نظارت بر حسن انجام کار
۵- تدوین طرح آمایش ورزش کشور(با موضوع رشته های تحت پوشش)
موفق و مؤید باشید.

image_printپرینت مطلب

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.

تحلیلی از جایگاه بین المللی ورزش‌های آبی

جدیدترین کرسی بین المللی کسب شده برای ورزش ایران، مهمترین کرسی به دست آمده در دو دهه اخیر به حساب می‌آید که برای ماندگاری و حتی توسعه آن باید برنامه داشت و «حمایت» کرد تا مفت از دست نرود.