حدیقی: می‌توانیم در بازی‌های آسیایی نتیجه بگیریم

رئیس کمیته شیرجه گفت: با حمایت مسئولان وزارت ورزش و جوانان می توانیم در بازی های آسیایی نتیجه بگیریم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ امید حدیقی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه اردوهای آماده سازی تیم ملی شیرجه ایران برای حضور در مسابقات کاپ آسیا در حال پیگیری است، اظهار داشت: در حال حاضر ۶ شیرجه‌رو در اردوی تیم ملی حضور دارند که هفته آینده از آنان تست خواهیم گرفت و ۴ نفری را که بهترین رکورد را داشته باشند به مسابقات اعزام خواهیم کرد.

وی ادامه داد: بررسی نتایج سال‌های گذشته نشان می‌دهد که هر زمان ورزشکاران شیرجه ایران در مسابقات مختلف حضور پیدا کرده‌اند، نتایج و رکوردهای مناسبی به ثبت رسانده‌اند.

رئیس کمیته مشورتی شیرجه تاکید کرد: حرکاتی که شیرجه‌روهای ایران انجام می‌دهند حرکاتی است که برای المپیک انجام می‌شود. ورزشکاران ما به دلیل نبود امکانات نمی‌توانند به لحاظ کیفی خوب کار کنند و نمره بالایی به دست بیاورند.

وی با بیان اینکه محدویت در امکانات یکی از بزرگترین معضلات شیرجه در ایران است، اضافه کرد: شیرجه‌روهای ایران جزو ۶ تیم اول آسیا هستند و من اعتقاد دارم در صورتی که امکانات خوبی به این رشته ورزشی تخصیص داده شود می‌توانیم در آینده نزدیک نتایج خوبی کسب کنیم. شیرجه نسبت به بسیاری از ورزش ها در حوزه قهرمانی زودبازده است و با حمایت از این رشته می توانیم به موفقیت هر چه بیشتر شیرجه روها امیدوار باشیم.

حدیقی گفت: متاسفانه در ۴ سال اخیر به دلیل عدم ثبات مدیریت، شیرجه‌رو‌های ایران در هیچ مسابقه‌ای شرکت نکردند و ما فقط یک ورزشکار را در رده سنی بزررگسال به رقابت‎ها اعزام کردیم.

رئیس کمیته مشورتی شیرجه گفت: اگر از همین امروز برنامه مدونی را تهیه کنیم و مسئولان وزارت ورزش و جوانان با آن موافقت کنند، می‌توانیم در بازی‌های آسیایی کره جنوبی مدال کسب کنیم.

وی در خصوص عملکرد حامد بزمی در بازی‌های آسیایی نوجوان نانجینگ چین، عنوان کرد: بزمی در یک میدان بزرگ مثل مسابقات آسیایی جوانان نانجینگ عملکرد قابل قبولی داشت. همین که او با مقام یازدهم به فینال مسابقات راه یافت جای خوشحالی دارد. خوشبختانه در فینال هم نمایش قابل قبولی ارائه داد و در نهایت نهم شد.

انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

دعوت جان اونسوی از ۳۲ شناگر برای مرحله اول تمرینات تیم ملی / آغاز اردوی تیم ملی از ۲ فروردین

جان اونسوی، مدیر فنی تیم‌های ملی شنا، مسئولیت مستقیم تیم ملی شنا بزرگسالان را برای بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و همچنین رقابت‌های قهرمانی آسیا بر عهده گرفت. به همین منظور، نخستین اردوی آماده‌سازی تیم ملی از ۲ فروردین ماه با دعوت از ۳۲ شناگر در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران آغاز خواهد شد.

حمایت جامعه ورزش‌های آبی از سام واژیر، شیرجه‌رو تاریخ‌ساز ایران در «قهرمان ایران»

جامعه ورزش‌های آبی کشور با افتخار از سام واژیر، قهرمان پرافتخار شیرجه ایران، که در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ تاریخ‌ساز شد، حمایت می‌کند. در این راستا، مردم و علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال کد ۶۱۰ به سامانه ۳۰۰۰۰۳ از این ورزشکار ارزنده در برنامه «قهرمان ایران» شبکه ورزش سیما حمایت کنند.

برگزاری دوره مدرسی داوری شنا با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی

دوره مدرسی داوری سطح ۲ و ۳ شنا با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و مدرسان رسمی این فدراسیون برگزار شد. در این دوره، مهم‌ترین مسائل فنی، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های داوری مورد بررسی قرار گرفت.

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.