مربی تیم ملی شنا

حضرتی: موفقیت های چاوشی فر روحیه تیم را بالا برده است

مربی تیم ملی شما با اشاره بر اینکه جمال چاوشی فر می توانست فینالیت شود، گفت: موفقیت های کاپیتان تیم ملی روحیه سایر شناگران را بالا برده است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ خشایار حضرتی پس از موفقیت کاپیتان تیم شنای ایران در اینچئون اظهار کرد: جمال چاوشی فر خیلی خوب کار کرد. حتی می توانست فینالیست شود. اگر تجربه بیشتری برای شرکت در این مسابقات داشت قطعا می توانست فینالیست شود. شناگران ایرانی هنوز باید بیشتر تجربه کسب کنند. البته ما با توجه به بضاعت خود و میزان حمایت هایی که قبلا از این ورزش شد، از شرایط راضی هستیم. تا اینجا خوب نتیجه گرفته ایم. تاکنون دو رکورد ملی شکسته شده است. امیدوار هستیم جمال چاوشی فر باز هم در رشته تیمی رکورد ۱۰۰ متر کرال سینه را بشکند.
وی افزود: جمال چاوشی فر به عنوان نفر اول از تیم ایران در مسابقه شرکت کرد. فشاری بسیار زیادی روی او بود. خوشبختانه موفقیت او روحیه سایر شناگران را هم بالا برده است. فردا دو نماینده در رشته ۵۰ متر کرال سینه و ۲۰۰ متر قورباغه داریم. امیدواریم که باز هم رکوردهای خوبی را از ورزشکاران ایرانی شاهد باشیم. همانطور که می دانید سطح مسابقات بسیار بالاست. شناگران ما انگیزه زیادی برای موفقیت دارند.
انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری دوره مدرسی داوری شنا با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی

دوره مدرسی داوری سطح ۲ و ۳ شنا با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و مدرسان رسمی این فدراسیون برگزار شد. در این دوره، مهم‌ترین مسائل فنی، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های داوری مورد بررسی قرار گرفت.

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.