حضوری باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن برای خلق حماسه‌ای ماندگار رقم می‌خورد

فدراسیون ورزش‌های آبی همراه با آحاد مختلف جامعه، حضور پرشور و شکوهی را در راهپیمایی ۲۲ بهمن و جشن چهل و شش سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی برای خلق حماسه‌ا‌ی ماندگار رقم خواهد زد.

فدراسیون ورزش‌های آبی با تبریک بمناسبت فرارسیدن چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در راهپیمایی ۲۲ بهمن همراه با جامعه ورزش و اقشار مختلف جامعه، حضور پرشکوهی خواهد داشت تا حماسه‌ی ماندگار دیگری برای ایران عزیز خلق شود.

وعده ما در تهران:

دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

خیابان آزادی، بعد از بزرگراه یادگار امام (ره)، نرسیده به دانشگاه صنعتی شریف، بین کوچه غدیر و صادقی، مقابل شرکت مدیران خودرو 

ساعت ۹:۳۰ صبح

image_printپرینت مطلب

رضوانی: از پیگیری و حمایت وزیر ورزش و جوانان تشکر می‌کنم /فرایند درمانی مصدومان تیم واترپلوی دختران ارومیه تا بهبودی کامل ادامه خواهد یافت

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی از پیگیری و حمایت دکتر دنیا‌مالی پس از سانحه تصادف برای تیم واترپلوی دختران آذربایجان غربی تشکر و‌ تصریح کرد: فرآیند درمانی مصدومان تا بهبودی کامل پیگیری و دنبال خواهد شد.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی بر بالین مصدومان سانحه تصادف تیم واترپلوی دختران آذربایجان غربی 

محسن رضوانی پس از سانحه تصادف برای تیم دختران آذربایجان غربی که در اتوبوس مسیر ارومیه _ اصفهان بودند و در محور دلیجان دچار سانحه شدند، حضور یافت و ضمن عیادت از آن‌ها در جریان فرآیند درمانی مصدومان قرار گرفت.