خادم پیر: مقابل اتریش کم اشتباه بودیم

بازیکن تیم ملی واترپلو ایران دقت بالای بازیکنان این تیم در زدن ضربات آخر مقابل تیم اتریش را عامل اصلی پیروزی ملی پوشان در بازی نیمه پایانی مسابقات فیناترافی دانست.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو، تیم ملی واترپلو ایران در حالی توانست در فینال امروز مسابقات فیناترافی حضور یابد که روز گذشته بازیکنان این مقابل اتریش برتری را از آن خود کردند.

سهیل خادم پیر درباره این پیروزی گفت: بازی بسیار سخت و حساسی را در بازی با اتریش داشتیم اما خدا را شکر که توانستیم این حریف سرسخت را شکست دهیم.
وی ادامه داد: برای پیروزی مقابل اتریش به میدان رفته بودیم بنابراین باید از تمام فرصت هایمان مقابل بازیکنان حریف استفاده می کردیم که اتفاقاً اکثر موقعیت هایمان هم تبدیل به گل شد.
وی افزود: بازیکنان ایران در بازی با اتریش بسیار کم اشتباه ظاهر شدند و همین عامل بود که باعث شد ما بتوانیم بهترین نتیجه را در دیدار با نماینده اروپا کسب کنیم.
خادم پیر عنوان کرد: اکنون با آرامش کامل در اوج همانگی و بدون آنکه ذره ای اضطراب داشته باشیم تنها به دیدار امروز مقابل اروگوئه فکر می کنیم.
وی گفت: بازی با اروگوئه نیز شرایط خاص خود را دارد اما مطمئن باشید با حمایت هواداران که همیشه باعث دلگرمی ما هستند می توانیم جام را در خانه نگه داریم.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

صدرنشینی نفت تهران در پایان مرحله اول پانزدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر شیرجه کشور

مرحله اول از پانزدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر شیرجه باشگاه‌های کشور در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران با صدرنشینی نفت تهران و قرار گرفتن آکادمی آزادی و ماشین سازی اراک در جایگاه‌های دوم و سوم به پایان رسید.