حامد ملک خانبابان

دانشگاه آزاد صدرنشین لیگ برتر واترپلو تا پایان هفته سوم

با برگزاری رقابت های هفته سوم لیگ برتر واترپلو تیم دانشگاه آزاد با کسب 6امتیاز از سه بازی در صدر جدول رده بندی ایستاد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ هفته سوم لیگ برتر واترپلو با برگزاری دو دیدار به پایان رسید که طی آن دانشگاه آزاد و نفت امدیه بر حریفان خود پیروز شدند و جایگاه اول و دوم جدول رده بندی را از آن خود کردند.

دانشگاه آزاد با سه پیروزی از سه بازی و تفاضل گل ۲۶+ در صدر است  و نفت امیدیه با یک بازی کمتر و تفاضل ۷+ در جایگاه دوم ایستاده است. فولاد مبارکه سپاهان هم که از تیم های مدعی این دوره از رقابت هاست با یک برد و یک باخت و کسب دو امتیاز در جایگاه سوم ایستاده است.

در ادامه رقابت های لیگ برتر واترپلو و در چارچوب مسابقات هفته چهارم، دانشگاه آزاد با نفت امیدیه دیدار می کند و نفت و گاز گچساران هم پذیرای شهید شهبازی زنجان خواهد بود.

 

جدول رده بندی بیست وچهارمین دوره لیگ برتر واترپلو تا پایان هفته سوم

ردیف

نام تیم بازی برد باخت مساوی گل زده گل خورده تفاضل گل امتیاز

۱

دانشگاه آزاد اسلامی ۳ ۳ ۰ ۰ ۴۱ ۱۵ ۲۶+

۶

۲ نفت امیدیه ۲ ۲ ۰ ۰ ۲۴ ۱۷ ۷+

۴

۳

فولاد مبارکه سپاهان ۲ ۱ ۱ ۰ ۲۱ ۲۱ ۰

۲

۴

شهید شهبای زنجان ۱ ۰ ۱ ۰ ۱۱ ۱۳ ۲- ۰
۵ نفت و گاز گچساران ۲ ۰ ۲ ۰ ۱۵ ۲۷ ۱۲-

۰

۶

چوکا تالش ۲ ۰ ۲ ۰ ۹ ۲۸ ۱۹-

۰

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.