پایان کار شناگران ایران در ۵۰ آزاد و ۵۰ کرال پشت/ عبدلی رکورد ملی ۵۰ آزاد را شکست

در روز دوم مسابقات شنا نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی هانگژو نمایندگان ایران در ماده های 50 آزاد و 50 متر کرال پشت به کار خود پایان دادند و سامیار عبدلی موفق شد بار دیگر رکورد 50 آزاد را در سال جاری بهبود بخشد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ روز دوم مسابقات شنا نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ صبح امروز(دوشنبه) با حضور نمایندگان ایران در ماده‌های ۵۰ متر کرال پشت و ۵۰ متر آزاد پیگیری شد.

ابتدا هومر عباسی در مقدماتی ماده ۵۰ متر کرال پشت به آب زد. عباسی ۵۰ متر را در مدت زمان ۰۰:۲۶.۳۲ شنا کرد و با ایستادن در جایگاه ۱۵ به کار خود پایان داد.

در ادامه سامیار عبدلی و متین سهران دو شناگر جوان تیم ملی ایران بودند که در ماده ۵۰ متر آزاد با حریفان قدرتمند آسیایی خود به رقابت پرداختند. عبدلی پیش از این در اردیبهشت ماه سال جاری موفق شده بود با زمان ۰۰:۲۲.۸۴ رکورد این ماده را به نام خود ثبت کند. این شناگر سرعتی ایران صبح امروز موفق شد با ثبت زمان ۰۰:۲۲.۸۰ رکورد این ماده را باردیگر جابجا کند و در مجموع در رده ۱۰ قرار گیرد . به کار خود پایان دهد. متین سهران دیگر نماینده ایران در این ماده با زمان ۰۰:۲۳.۴۷ در جایگاه ۱۵ قرار گرفت.

در این ماده ۴۲ شناگر باهم به رقابت پرداختند که تنها ۸ نفر از آنان جواز حضور در فینال را یافتند. بهترین شناگر دور مقدماتی ۵۰ متر آزاد جی یوچان از کره با زمان ۰۰:۲۱.۸۴ بود.

در ادامه شناگران ایران روز چهارشنبه( پنجم مهر ۱۴۰۲ ) در مرحله مقدماتی ماده‌های ۱۰۰ متر پروانه و ۲۰۰ متر آزاد با حریفان خود به رقابت خواهند پرداخت.

مسابقات شنا نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی هانگژو ۲۰۲۳ دوم الی هفتم مهر ماه ۱۴۰۲ در سالن ورزش های آبی مرکز المپیک هانگژو برگزار می‌شود.

 

نتایج روز دوم تیم ملی شنا ایران در بازی های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ :

– دوشنبه ۳ مهر ۱۴۰۲ (۲۵ سپتامبر۲۰۲۳) روز دوم
  • هومر عباسی
با ثبت زمان ۲۶.۳۲
در جایگاه ۱۵ ایستاد
مرحله مقدماتی ۵۰ متر کرال پشت
  • سامیار عبدلی

 

  • متین سهران

با ثبت زمان ۲۲.۸۰
در جایگاه ۱۰ ایستاد

با ثبت زمان ۲۳.۴۷
در جایگاه ۱۶ ایستاد

مرحله مقدماتی ۵۰ متر آزاد

 

نتایج مرحله مقدماتی ۵۰ متر آزاد

نتایج مرحله مقدماتی ۵۰ متر کرال پشت

 

اعضا تیم ملی شنا ایران در یازی‌های آسیایی هانگژو ۲۰۲۳: 

شناگران: 

  • مهرشاد افقری
  • متین سهران 
  • سامیار عبدلی
  • هومر عباسی

سر مربی: 

  • گامر دیلانچیان

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

دیدار رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با معاون شرکت فولاد مبارکه اصفهان و رییس امور ورزش شرکت فولاد مبارکه و تقدیر از مجموعه شنای فولاد

در ادامه سفر به استان اصفهان، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مسئولان این فدراسیون با حضور در شرکت فولاد مبارکه، از مراکز تخصصی شنای این مجموعه بازدید و با معاون و مدیران ورزشی آن دیدار و گفت‌وگو کردند.

سفر رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی به اصفهان با محوریت بررسی ظرفیت‌های میزبانی رقابت‌های ملی و بین‌المللی شنا و واترپلو

در راستای تقویت نقش استان اصفهان در میزبانی رویدادهای ملی و بین‌المللی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی کشور با حضور در این استان از امکانات، ظرفیت‌ها و برنامه‌های تخصصی هیات ورزش‌های آبی بازدید و در نشست‌هایی تخصصی، مهم‌ترین مسائل و فرصت‌های پیش‌رو را مورد بررسی قرار داد.

دیدار مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و محسن رضوانی در خصوص استخر آزادی و محل احداث کمپ ورزش‌های آبی

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در دیداری که صبح امروز صورت گرفت، پیرامون استخر قهرمانی مجموعه وررشی آزادی و همچنین محل احداث کمپ ورزش‌های آبی گفتگو کردند.