دوره مربیگری درجه ۲ شنا بانوان

دوره مربیگری درجه 2 شنا بانوان از روز یکشنبه (17 خرداد 1394) در استخر 9 دی مجموعه ورزشی شهید شیرودی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ دوره مربیگری درجه ۲ شنا بانوان از روز یکشنبه  (۱۷ خرداد ۱۳۹۴) در استخر ۹ دی واقع در مجموعه شیرودی برگزار می‌شود.

از همین رو آن دسته از متقاضیانی که از طرف فدراسیون با آنها تماس حاصل شده است، باید نسبت به تکمیل ثبت نام و مدارک خود تا روز سه‌شنبه (۱۲ خرداد ۱۳۹۴) اقدام کنند.

برای متقاضیانی که تا زمان تعیین شده مراحل ثبت نام و تکمیل مدارک خود را طی نکنند، شخص دیگری جایگزین خواهد شد.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.