دومین جلسه ستاد برگزاری جام باشگاه ها برگزار شد

دومین جلسه ستاد برگزاری جام باشگاه های آسیا صبح امروز (سه شنبه) در محل فدراسیون شنا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ در این جلسه هریک از اعضا اقدامات انجام شده در حوزه های گوناگون را شرح دادند. ابتدا گزارشی از چگونگی ارسال دعوت نامه به کشورهای متبوع برای شرکت در این مسابقات بررسی شد. با رایزنی های انجام شده علاوه بر تیم های عربی و آسیای مرکزی در این دوره نماینده باشگاهی چین هم برای حضور در مسابقات تهران ابراز تمایل کرده است.
همچنین سیروس طاهریان صورتی از اقلام و سخت افزار موجود در استخر ۹ دی را اعلام کرد و برآورد اولیه را جهت تامین و تجهیز استخر برای استاندارد سازی مسابقات باشگاه های آسیا ارائه کرد.
از سوی دیگر گزارش جامعی از برنامه های تبلیغاتی این مسابقات توسط مسئول روابط عمومی قرائت شد. پس از بررسی های اولیه مقرر شد تا برآورد فضای رسانه ای و تبلیغاتی این مسابقات با جزییات بیشتر در جلسات آتی مورد ارزیابی قرار بگیرد.
همچنین احمد یاقوتی و محسن رضوانی با بررسی روند تقسیم وظایف و ترسیم فضای کار پیش رو نقطه نظرات خود را برای برگزاری هر چه بهتر مسابقات عنوان کردند.
در پایان خسرو امینی با شرح گزارشی از چگونگی برگزاری رویدادهای بین المللی توصیه های لازم را به سایر اعضا گفت.
در این جلسه خسرو امینی، احمد یاقوتی، محسن رضوانی، محسن سمیع زاده، داود رضاسلطانی، سیروس طاهریان و امیرداود کمالی حضور داشتند.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری دوره مدرسی داوری شنا با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی

دوره مدرسی داوری سطح ۲ و ۳ شنا با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و مدرسان رسمی این فدراسیون برگزار شد. در این دوره، مهم‌ترین مسائل فنی، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های داوری مورد بررسی قرار گرفت.

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.