رئیس هیات ورزش‌های آبی استان لرستان انتخاب شد

مجمع انتخابات هیات ورزش های آبی استان لرستان با حضور محمد هادی بیداریان دبیر فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزار و محمد فتحی بیرانوند با رای اعضای مجمع به عنوان رییس هیات انتخاب شد.

به گزارش هیات ورزش‌های آبی استان لرستان، در مجمع انتخاباتی هیات ورزش‌های آبی استان لرستان، افشین جوانمردی و محمد فتحی بیرانوند به عنوان کاندیدا حضور داشتند که از مجموع ۲۶ رای ،افشین جوانمرد ۸ رای موافق و محمد فتحی بیرانوند ۱۸ رای موافق را کسب کرد .

در این مجمع اعضای هیات رییسه ورزش های آبی نیز مشخص شد که با اکثریت آرا خانم جهانشاهی به عنوان نایب رئیس هیات ورزش های آبی،علی ابراهیمی به عنوان خزانه دار ،وحید بیگ زاده ،علی خوارزم کیا و زینعلی به عنوان عضو هیئت رییسه انتخاب شدند.

image_printپرینت مطلب

بازگشت تیم ملی واترپلو جوانان ایران به کشور

تیم ملی واترپلو جوانان ایران که با درخشش در رقابت‌های قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا در سنگاپور موفق به کسب عنوان قهرمانی و مدال طلای این مسابقات شده بود، بعدازظهر امروز (دوشنبه) از طریق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) به کشور بازگشت.

آرمان شمس در صدر گلزنان قهرمانی آسیا

تا این مرحله از مسابقات واترپلوی قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا، آرمان شمس با ۱۹ گل زده در صدر جدول گلزنان قرار دارد. علی ابوالقاسمی، دیگر ملی‌پوش ایران نیز با ۱۵ گل در رتبه دوم مشترک ایستاده است.

صعود تیم ملی واترپلوی جوانان ایران به نیمه‌نهایی آسیا و کسب جواز حضور در مسابقات جهانی

تیم ملی واترپلوی جوانان ایران با پیروزی قاطع ۳۲-۷ مقابل ازبکستان، به مرحله نیمه‌نهایی مسابقات قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا در سنگاپور صعود کرد. این برد، علاوه بر حضور در جمع چهار تیم برتر آسیا، جواز راهیابی ایران به رقابت‌های جهانی را نیز قطعی کرد.