رئیس هیات ورزش‌های آبی استان لرستان انتخاب شد

مجمع انتخابات هیات ورزش های آبی استان لرستان با حضور محمد هادی بیداریان دبیر فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزار و محمد فتحی بیرانوند با رای اعضای مجمع به عنوان رییس هیات انتخاب شد.

به گزارش هیات ورزش‌های آبی استان لرستان، در مجمع انتخاباتی هیات ورزش‌های آبی استان لرستان، افشین جوانمردی و محمد فتحی بیرانوند به عنوان کاندیدا حضور داشتند که از مجموع ۲۶ رای ،افشین جوانمرد ۸ رای موافق و محمد فتحی بیرانوند ۱۸ رای موافق را کسب کرد .

در این مجمع اعضای هیات رییسه ورزش های آبی نیز مشخص شد که با اکثریت آرا خانم جهانشاهی به عنوان نایب رئیس هیات ورزش های آبی،علی ابراهیمی به عنوان خزانه دار ،وحید بیگ زاده ،علی خوارزم کیا و زینعلی به عنوان عضو هیئت رییسه انتخاب شدند.

image_printپرینت مطلب

نیمه‌نهایی واترپلو قهرمانی آسیا/ بازی خوب ایران مقابل چینِ میزبان و شکست در ضربات پنالتی

تیم ملی واترپلوی ایران در مرحله نیمه‌نهایی قهرمانی آسیا در رویارویی با چین، میزبان مسابقات، با وجود ارائه بازی خوب، در ضربات پنالتی مغلوب حریف شد و فردا برای کسب مقام سومی به مصاف قزاقستان می‌رود.

شکست ایران مقابل ژاپن پس از سه برد متوالی / صعود ایران به یک‌چهارم نهایی واترپلو قهرمانی آسیا

تیم ملی واترپلو ایران پس از سه پیروزی قاطع برابر کره‌جنوبی، چین‌تایپه و ازبکستان، در چهارمین دیدار مرحله گروهی رقابت‌های قهرمانی آسیا برابر ژاپن بازی را واگذار کرد و به عنوان تیم دوم گروه B راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد.