رضایی: چیریچ اعتقادی به بازیکن سالاری ندارد

مربی تیم ملی واترپلو گفت: چیریچ به دنبال ستاره نیست و قصد دارد با تیم به نتیجه برسد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ وحیدرضایی در گفت و گو با  خبرنگار حوزه پایه وآبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از قبل از سال نو و همزمان با پایان یافتن لیگ ۹۴ تیم ملی واترپلو اردوی خود را برای کسب آمادگی بیشتر جهت حضور در مسابقات آسیایی توکیو در استخر ۹ دی آغاز کرده است. امتحانات دانش آموزان و دانشجویان و سرباز بودن بازیکنان، جمع کردن هم زمان آن ها را سخت کرده است. همچنین دور بودن از مسابقات ما را به زحمت انداخته و از تیم هایی مانند ژاپن، چین و قزاقستان فاصله گرفته ایم. برای رسیدن به این کشورها باید با خود آن ها روبرو شویم و با تدارکات بیشتر در کورس مسابقات باقی بمانیم. سال گذشته در مسابقات توسعه جهانی قهرمان شدیم که اتفاق خوبی بود اما خودمان می دانیم که این رقابت ها در سطح مسابقات آسیا و جهان نیست.

وی ادامه داد: قطعا در آسیا به سکو فکر می کنیم. بدون انگیزه مدال و سکو توجیهی برای ادامه کار وجود ندارد. سال هاست در مسابقات جدی تر و سطح A شرکت نکرده ایم. چرا که به خود برای مقام آوری  اعتماد نداشته ایم. متاسفانه نگاهی که در کشور وجود دارد این گونه است که یک تیم اول باید نتیجه بگیرد سپس به مسابقات اعزام شود که این شدنی نیست.

مربی تیم ملی واترپلو درباره عملکرد چیریچ و گله‌مندی برخی از واترپلوییست ها از اخلاق تند وی تصریح کرد: بازیکنان با چیریچ رابطه خوبی دارند. آنان باید تفاوت میان جدیت، نظم و ترتیب و عصبی بودن را بدانند. اصول اولیه در هر تیمی نظم و ترتیب است. قبل از چیریچ نیز این اصول بر تیم حاکم بود اما میزان تاکید هر مربی بر این موارد متفاوت است. زمانی که بازیکنان بدون حقوق در ایام عید و با وجود مشکلات فراوان سر تمرینات حاضر می شوند نشان از رابطه خوب بازیکنان و سرمربی است.

رضایی خاطر نشان کرد: چیریچ معتقد به بازیکن سالاری نیست. دنبال ستاره نمی گردد. او کاملا به این موضوع اعتقاد دارد که یک بازیکن نمی‌تواند یک تیم را نجات دهد به همین دلیل تاکید دارد که یک تیم باید به صورت گروهی و تیمی نتیجه بگیرد.

مربی تیم ملی واترپلو از حضور تیم در اردوهای خارجی خبر داد و گفت: تیم ملی به زودی در دو اردوی تدارکاتی برون مرزی شرکت خواهد کرد. خرداد به  گرجستان می رویم و در یک تورنمت شرکت خواهیم کرد سپس در ایام ماه مبارک رمضان یا بلافاصله بعد از آن در صربستان اردو خواهیم زد.
انتهای پیام/

 

image_printپرینت مطلب

تیم شنا جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا معرفی شد/ اعزام به تایلند در انتظار فراهم شدن شرایط

کمیته فنی و مربیان منتخب شنا، اسامی شناگران و مربیان تیم جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا را اعلام کردند؛ تیمی که در صورت فراهم شدن شرایط اعزام، اواخر تیرماه راهی تایلند خواهد شد.

پیام فدراسیون ورزش‌های آبی به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، قیام ۱۵ خرداد و عید سعید غدیر خم

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد و تبریک عید سعید غدیر خم، این مناسبت‌ها را فرصتی برای تأمل در اهمیت مسئولیت‌پذیری، عدالت، مشارکت اجتماعی و نقش نسل جوان در ساخت آینده کشور دانست.

نظرپور: اعزام‌های تیم ملی شیرجه با رویکرد کیفی انجام می‌شود؛ امیدواریم سام به مدال جوانان جهان برسد

سرمربی تیم ملی شیرجه ایران با تشریح آخرین وضعیت اردوهای ملی‌پوشان، از آغاز مرحله جدید آماده‌سازی برای مسابقات رده‌های سنی آسیا خبر داد و تأکید کرد اعزام ورزشکاران بر اساس شانس مدال‌آوری و با رویکردی کیفی انجام خواهد شد. او همچنین نسبت به موفقیت سام در رقابت‌های جوانان جهان کرواسی ابراز امیدواری کرد و این مسابقات را فرصتی مهم برای ثبت یک دستاورد تاریخی در شیرجه ایران دانست.

چهره‌های برتر شنای جوانان در اصفهان معرفی شدند؛ پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی ۱۷-۱۸ سال

مسابقات انتخابی تیم ملی شنای پسران در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال با حضور مدعیان سراسر کشور در پایگاه ملی مسافت بلند انقلاب اصفهان به پایان رسید؛ رقابت‌هایی که طی آن شناگران برتر مواد مختلف شانس خود را برای حضور در ترکیب اعزامی ایران به مسابقات رده‌های سنی آسیا در تایلند محک زدند.

امیر همراهی: پالایش سخت‌گیرانه بازیکنان و تمرکز بر حل گره‌های تاکتیکی، کلید موفقیت ما در ناگویا است

امیر همراهی، مربی تیم ملی واترپلو، در گفتگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی از روند آمادگی تیم ملی برای حضور در مسابقات ناگویا پرده برداشت. وی با اشاره به تغییر در تقویم اردوها به دلیل شرایط خاص کشور و روند سخت‌گیرانه گزینش بازیکنان، از برنامه‌های پیش‌رو در روسیه و ضرورت برگزاری بازی‌های دوستانه در ایران برای رسیدن به اوج آمادگی تاکتیکی خبر داد.