رضوانی: با یک مربی صربستانی به توافق رسیدیم

رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: با یک مربی صربستانی مذاکره شدیم و برای پیوستن به جمع کادر فنی تیم ملی واترپلو به توافق رسیدیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ به نقل از خبرگزاری مهر، به دنبال پایان همکاری تقریبا ۸ ساله الکساندر چیریچ با فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو و همزمان با انتصاب یک مربی ایرانی در راس تیم ملی واترپلو، این فدراسیون با یک مربی صربستانی به توافق رسید تا از دانش این مربی استفاده کند.

به گفته رئیس فدراسیون شنا همکاری با این مربی صربستان قطعی بوده به طوریکه مراحل آخر مقدمات لازم برای سفر او به ایران در حال طی شدن است. البته وی تاکید دارد که قرارداد اولیه این همکاری کوتاه مدت و تا بازی های آسیایی است اما در صورت نتیجه گیری موردنظر در این بازی‌ها، قرارداد وی تمدید خواهد شد.

وی گفت: واترپلو ایران با الکساندر چیریچ یک مسیر ۸ – ۷ ساله موفق طی کرد و توانست در بازی های آسیایی قبل (۲۰۱۸ اندونزی) بعد از حدود نیم قرن صاحب مدال هم شود. ترجیح فدراسیون این بود که با این مربی صاحب سبک ادامه همکاری داشته باشد اما بنا به دلایلی از طرف او، این امر میسر نشد. این شد که جذب یک مربی خارجی دیگر را در برنامه قرار دادیم.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو تاکید کرد: نمی‌خواستیم با به خدمت گرفتن مربی خارجی جدید وارد یک مرحله جدید از فعالیت‌ها و برنامه ریزی‌ها شویم که با اهم برنامه‌های مان طی سال های گذشته تفاوت زیادی داشته باشد. در واقع می‌خواستیم به نوعی مسیر ۸ – ۷ سال قبل در واترپلو ادامه پیدا کند. بنابراین با همفکری و مشورت خود الکساندر چیریچ با مربی صربستانی مورد نظر وارد مذاکره شدیم و به توافق رسیدیم.

رضوانی تصریح کرد: اینکه این مربی مورد تایید چیریچ است، اسباب خاطر جمعی ما را فراهم می‌کند. او هم به واسطه فعالیت در واترپلو آسیا و اینکه چندسالی سرمربی تیم ملی سنگاپور بوده است، شناحت نسبی خوبی از واترپلو ایران دارد طوریکه خیلی از ملی پوشان ما را با نام کوچک شان می‌شناسد و صدا میکند.

رضوانی ادامه داد: این مربی تا یک هفته دیگر وارد تهران می شود تا همکاری رسمی خود را با فدراسیون و به عنوان مدیر فنی تیم ملی واترپلو آغاز کند. بازی های آسیایی اولین رویدادی است که وی را در کادر فنی خواهیم داشت.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در مورد قرارداد همکاری با این مربی صربستانی واترپلو گفت: مبنای همکاری برای بازه زمانی طولانی است تا بتوانیم اهداف مان را دنبال کنیم اما قاعدتا قرارداد اولیه کوتاه مدت است. این قرارداد تا زمان بازی های آسیایی منعقد شده است. در صورت نتیجه گیری در این بازی ها این قرارداد تمدید می‌شود.

رضوانی در پایان یادآور شد: تیم ملی واترپلو در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی بعد از حدود نیم قرن صاحب مدال برنز شد. به دنبال این هستیم تا مدال آوری در این بازی ها را تکرار کنیم.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

جشنواره شنای دختران استان قم

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره باشکوهی ویژه بانوان روز ۳۱ تیرماه در استخر حجاب قم برگزار شد. این رویداد با استقبال چشمگیر و حضور بیش از ۱۳۰ شرکت‌کننده فعال، فضایی سرشار از انگیزه، رقابت سالم و روحیه ورزشی ایجاد کرد.

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.