رضوانی: برگزاری جام فجرزنده رود افتخاری برای جامعه شنا است

محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا در مجمع انتخاباتی هیأت شنای استان اصفهان اظهار داشت: از کیانی‌والا درخواست می‌کنیم از تمام نیروهای علاقه‌مند و توانمند استفاده شود زیرا هنر مدیریت در استفاده از افراد مختلف با سلایق متفاوت است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا در مجمع انتخاباتی هیأت شنای استان اصفهان با بیان این مطلب اظهار داشت: حضور محمد سلطان‌حسینی در ورزش استان اصفهان، نتایج خوبی به همراه داشت. کیانی‌والا از هم‌بازیان من در تیم ملی بوده و ورزشکار با اخلاقی است اما جامعه ورزش همان‌طور که ساده رأی می‌دهد، برعکس هم هست.
رئیس فدراسیون شنا با ابراز امیدواری نسبت به پیشرفت رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو یادآور شد: ۶ کاندیدایی که برای ریاست هیأت اقدام کردند، همه آن‌ها افراد توانمندی هستند و از کیانی‌والا درخواست می‌کنیم از تمام نیروهای علاقه‌مند و توانمند استفاده شود زیرا هنر مدیریت در استفاده از افراد مختلف با سلایق متفاوت است.
وی تصریح کرد: شنا، شیرجه و واترپلوی اصفهان، پیشکسوتان زیادی دارد که نامشان با تاریخ ورزش کشور گره‌ خورده است.
رئیس فدراسیون شنا با بیان اینکه از تمام بزرگان ورزش اصفهان درخواست کمک می‌کنیم، یادآور شد: انصراف کاندیداها و تک کاندیدا بودن کیانی‌والا، مسؤولیت وی را سنگین‌تر می‌کند.
به گفته رضوانی، با هماهنگی‌های انجام‌ شده بین فدراسیون، اداره ورزش و جوانان و هیأت شنا، استخر انقلاب با رعایت قانون به مزایده گذاشته است و هیأت باید از فرصت به وجود آمده به‌ خوبی استفاده کند.
رئیس فدراسیون شنا در پایان با بیان اینکه هیأت استان اصفهان طی سال‌های گذشته با مشکلاتی مواجه بوده است، یادآور شد: برگزاری جام زنده‌رود با شرکت بیش از ۵۰۰ ورزشکار، افتخاری برای جامعه شنا است.

 

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

پایان نهمین دوره مسابقات شنای جام ولایت با قهرمانی تیم استخر شهید حججی مشهد

نهمین دوره مسابقات شنای جام ولایت با حضور بیش از ۲۳۰ شناگر از سراسر کشور و رقابت ۳۵ تیم در مشهد مقدس به پایان رسید و تیم استخر شهید حججی مشهد موفق شد عنوان قهرمانی هر دو رده سنی این دوره از مسابقات را از آن خود کند.

برگزاری هفته پنجم لیگ‌های واترپلو جوانان و برتر کشور در امیدیه و گچساران/ صدرنشینی نفت و گاز امیدیه و دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ برتر بزرگسالان و لیگ جوانان

هفته پنجم سومین دوره لیگ واترپلو جوانان و هفته پنجم سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو کشور با برگزاری چهار دیدار در شهرهای امیدیه و گچساران پیگیری شد.

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.