رضوانی: به دنبال بازی‌های دوستانه برای واترپلو هستیم/ ورزشکاران برای راه‌یابی به المپیک می‌جنگند

محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا گفت: قصد داریم برای تیم ملی واترپلو چند بازی دوستانه مهیا کنیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ به نقل از خبرگزاری میزان محسن رضوانی در خصوص اینکه شنای ایران شانس کسب چند سهمیه المپیک توکیو را دارد اظهار داشت: ما در ۳، ۲ ماده به رکورد‌های ورودی خیلی نزدیک هسیم و شانس کسب سهمیه المپیک را داریم.

وی ادامه داد: البته کسب سهمیه المپیک منوط به این مسئله است که بتوانیم ملی‌پوشان شنا را به مسابقات انتخابی المپیک اعزام کنیم. ضمن اینکه به دنبال این هستیم که آنها را برای اردو به کرواسی هم بفرستیم.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با اشاره به اینکه امیدوار است شناگران ایران سهمیه المپیک را کسب کنند، تصریح کرد: اگر نتوانستیم سهمیه المپیک را از طریق مسابقات کسب کنیم آن وقت است که به دنبال وایلدکارت خواهیم بود؛ البته امیدوارم کار به وایلدکارت نرسد.

رضوای در مورد وضعیت تیم ملی واترپلو گفت: قصد داریم برای تیم ملی واترپلو چند بازی دوستانه مهیا کنیم تا این تیم بتواند با آمادگی کافی به مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک اعزام شود.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پایان مرحله دوم بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای باشگاه‌های کشور با صدرنشینی نفت تهران / موج مشهد و فجر شاهرود در جایگاه دوم و سوم

مرحله دوم از بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای باشگاه‌های کشور در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد و تیم نفت تهران به صدرنشینی خود ادامه داد.

پایان هفته هشتم لیگ برتر واترپلو با نبرد نفس‌گیر آبادان و امیدیه

هفته هشتم سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو کشور با برگزاری دیدار مهیج و پرگل تیم‌های پالایش نفت آبادان و نفت و گاز امیدیه به ایستگاه پایانی رسید؛ مسابقه‌ای نزدیک که تا ثانیه‌های پایانی با رقابتی فشرده دنبال شد و جذاب‌ترین بازی این هفته را رقم زد.